Cum sa te inregistrezi la pariuri online

Cum sa te inregistrezi la pariuri online

Cum sa te inregistrezi la pariuri onlineRomanii pasionati de pariuri sportive se distreaza in prezent, in marea lor majoritate, la casele de pariuri licentiate online. Acum este mai simplu ca niciodata sa incepi sa pariezi pe internet, deoarece intreaga procedura de inregistrare si de pariere este extrem de intuitiva. Platformele online de pariuri au evoluat atat de mult incat nu ai nevoie de niciun fel de experienta anterioara pentru a te putea distra in cele mai bune conditii si fara sa intampini dificultati.

Citind acest articol vei afla cele mai importante informatii in ceea ce priveste deschiderea unui cont nou la pariuri online. Iti voi prezenta ce lucruri trebuie sa urmaresti si sa respecti inainte de a-ti deschide contul, dar si ce presupune etapa de inregistrare propriu-zisa si ce informatii iti sunt solicitate.

Ce trebuie sa stii inainte de a-ti deschide cont la pariuri online?

Inainte de a te inregistra la o casa de pariuri online trebuie sa cunosti cateva aspecte esentiale legate de participarea la jocurile de noroc online. In prezent industria de gambling din Romania este controlata de catre ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc), o institutie a Statului care a impus reguli clare privind toata aceasta activitate online.

Vezi si:  Cum poti face o campanie de reduceri de succes

Asadar, iata ce trebuie sa stie orice roman care vrea sa isi deschida cont la pariuri online:

 • Trebuie sa te inregistrezi doar pe site-urile de pariuri acceptate de catre ONJN. In caz contrar, risti sa primesti o amenda cuprinsa intre 5.000 si 10.000 lei.
 • La casele de pariuri online isi pot deschide cont doar persoanele majore si care locuiesc in Romania.
 • Toate conturile deschise la casele de pariuri online trebuiesc verificate, in termen de 30 zile de la prima depunere realizata sau 6 luni de la inregistrarea pe site.
 • In cazul neverificarii contului de jucator in timp util, acesta va fi blocat, iar eventualele sume de bani ramase in cadrul lui vor fi virate catre bugetul de stat si nu pot fi recuperate.

Cum iti deschizi cont la pariuri online?

Asa cum iti spuneam si la inceputul articolului, deschiderea unui cont la pariuri online este in prezent o procedura extrem de simpla si intuitiva. Practic tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi un formular de inregistrare, in cadrul caruia iti vor fi solicitate cateva informatii personale si informatii legate de cont.

Daca te intereseaza sa iti deschizi cont la o agentie de pariuri online foarte apreciata in Romania, atunci poti sa urmaresti tutorialul MaxBet inregistrare. Afli cum te inscrii pas cu pas pe una dintre cele mai bune platforme de gambling licentiate din tara noastra.

Vezi si:  WhatsApp Business soseste pe iOS (iPhone)

Asadar, iata in lista urmatoare principalele informatii pe care va trebui sa le introduci la orice casa de pariuri de pe internet pentru a-ti deschide un cont nou:

 • Nume complet – trebuie sa scrii numele tau complet, exact asa cum apare in cartea de identitate
 • Data nasterii – va trebui sa selectezi ziua, luna si anul in care te-ai nascut, pentru ca doar persoanele majore isi pot deschide cont
 • CNP – introduci Codul Numeric Personal format din 13 cifre pe care il gasesti in buletin
 • Adresa – este solicitata si adresa ta si trebuie sa o scrii pe cea din buletin, chiar daca in prezent exista posibilitatea sa locuiesti in alta parte
 • Numar de telefon – iti este solicitat si un numar de telefon mobil, care poate fi folosit uneori pentru recuperarea parolei sau pentru primirea de mesaje promotionale
 • E-mail – specifici o adresa de e-mail personala si valida care sa fie asociata cu contul tau de pariuri
 • Nume de utilizator – introduci un nume de jucator pe care il vei folosi pentru conectarea in contul de pe site
 • Parola – specifici o parola puternica pentru securizarea contului tau

Acestea sunt principalele date pe care va trebui sa le introduci pe orice formular de creare a unui cont la pariuri online. Pe langa ele pot exista si altele, precum cod postal sau sectiuni de introducere a codurilor bonus pentru activarea ofertelor promotionale.

Vezi si:  BRCC vă invită să vă alăturaţi evenimentului “Christmas Drinks 2023”

Trebuie sa mai stii ca, de regula, dupa completarea formularului de inregistrare vei primi pe adresa de e-mail un mesaj din partea agentiei. Acesta contine un link de activare a contului, pe care va trebui sa il deschizi. Ulterior te poti loga in contul creat si poti incepe sa pariezi pe internet.

Concluzionand, dupa cum probabil ti-ai dat seama deja, deschiderea unui cont la pariuri online este extrem de simpla. Nu ai cum sa intampini niciun fel de problema chiar daca te afli pentru prima data pe un site de pariuri. De asemenea, pentru orice neclaritate poti contacta majoritatea agentiilor prin live chat direct pe site si vei primi ajutor intr-un timp foarte scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *