De cat timp ai nevoie pentru a scrie un articol de blog?

Este fara doar si poate o intrebare pe care multi bloggeri si-o pun destul de des – cat timp ar trebui sa stai la un articol si care ar fi perioada de timp normala? In ce moment putem spune ca suntem foarte rapizi la scrierea unui articol sau din contra ca suntem prea lenti?

In orice caz, redactarea web este influentata de mai multi factori, unii sunt obiectivi, in schimb altii sunt subiectivi.

Subiectul. Gradul de complexitate al temei poate cere mai multe sau mai putine detalii pentru ca un articol sa devina inteligibil pentru ochii unui public mai mult sau mai putin expert.

Pentru un subiect mai lejer este mai usor sa se scrie un articol mai scurt in timp ce pentru o tematica mai complexa este nevoie si de pedagogie, ceea ce cere, bineinteles, un timp mai lung.

Felul in care stapanesti situatia sau subiectul. Daca ti se cere sa scrii un anumit articol pe un subiect pe care nu il stapanesti, va trebui sa faci mai intai o cercetare inainte de a incepe redactarea propriu zisa.

Vezi si:  Tatuaje color - de la istoria primitiva pana la prezentul modern si luxuriant

Daca vrei sa scrii un articol de calitate, cat mai bine documentat, munca va fi bineinteles, mai lunga.

Lungimea articolului si publicul sau tinta. Daca vrei sa scrii un articol pentru un public tinta de specialisti, va trebui sa renunti sa scrii doar generalitati si va trebui sa il imbogatesti cu statistici, cu citate, cu legaturi utile. Pur si simplu pentru ca publicul tau nu se va multumi doar cu banalitati.

Experienta redactorului. Nu suntem cu totii egali in fata scrisului. Unii scriu foarte lejer si fluid, dar nu se intampla acest lucru pentru toti.

La amatori, dorinta de partaja si scrisul sunt doua lucruri distincte. In ceea ce priveste profesionistii, multi au inteles importanta de a tine un blog petntru ameliorarea vizbilitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *