De ce sa cumperi, cand poti sa inchiriezi? Cea mai sigura schela metalica pe care o poti inchiria instant

In domeniul constructiilor, structurile metalice provizorii sunt esentiale pentru efectuarea lucrarilor la inaltime. Pe cat sunt de necesare aceste produse, pe atat de important este sa le selectezi cu mare atentie.

Modelele care asigura un grad ridicat de protectie sunt destul de scumpe, si necesita expertiza in montaj. Cum ar fi, insa, sa beneficiezi – implicit – de transport si asistenta tehnica cu personal instruit, atunci cand le inchiriezi? Se poate! Afla unde gasesti o schela de inchiriat si de ce sa apelezi la astfel de servicii.

 

Schela fixa de fatada sau schela mobila: afla care este necesara proiectului tau

Schela fixa de fatada ofera o latime a campului de lucru de un metru si o inaltime maxima de montare de 50 de metri. Sustine pana 300 kg/m² si permite o usurinta ridicata in manevrare. Schela mobila, in schimb, are o inaltime maxima de 15 m si o sarcina maxima de pana la 200 kg.

Cea mai recomandata este cea zincata. In functie de etapele de constructie, se folosesc – de regula – ambele modele, alaturi de schela pentru interior, care este reglabila. Daca vrei sa le cumperi pe toate, pretul va fi unul destul de ridicat. E mai simplu sa le inchiriezi. Iti rezolvi necesitatile proiectului, dupa care le vei returna. Simplu si rapid!

Vezi si:  Rotiri gratuite fără depunere: cum să le folosiți înainte de a expira

 

Mentenanta si depozitarea nu mai sunt in sarcina ta

Te poti concentra pe lucrarile de constructii, fara a avea grija depozitarii si mentenantei schelelor metalice.

Fa un calcul rapid: daca toate costurile – de achizitie, manipulare si montare sau depozitare – depasesc bugetul stabilit de tine, alternativa inchirierii schelelor metalice este una extrem de profitabila. In plus, poti sa desfasori mai multe proiecte de constructii in paralel, care nu depind de aceleasi produse necesare. Modelele premium de schele sunt mai costisitoare ca achizitie, dar ofera un grad de protectie semnificativ mai ridicat pentru muncitorii din constructii. Semnezi un contract, iti rezolvi necesitatile si le returnezi.

 

Cum stii de unde sa inchiriezi schelele metalice

Exista, pe piata – in acest moment – o diversitate de furnizori care te pot ajuta in aceasta privinta. Dar cum il alegi pe cel mai bun? Ei bine, fii extrem de atent la calitatea pe care o au aceste structuri metalice provizorii. Asigura-te ca firma care inchiriaza beneficiaza de modele noi si variate, specifice pentru diverse etape ale constructiei. Nu trebuie sa lipseasca din oferta lor cel putin 3 modele: schela de interior, schela de exterior pentru fatade si schela mobila. Mai mult, alege cel mai avantajos pachet de servicii. Exista mari companii care vand si inchiriaza schele, ce iti pot oferi – implicit – transport si asistenta tehnica in montaj.

Vezi si:  5 beneficii ale celor mai populare plante medicinale

 

Lucinvest.ro, compania de la care merita sa inchiriezi o schela metalica

Lucinvest.ro este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente pentru constructii. De la utilaje, unelte si scule, cofraje si sprijiniri de maluri, pana la schele si popi metalici – gasesti la ei absolut tot ceea ce ai nevoie pentru a finaliza cu succes orice tip de proiect.

Lucinvest.ro asigura transport si asistenta tehnica in montaj la fiecare schela metalica inchiriata si iti garanteaza un nivel superior de protectie. Are cele mai durabile echipamente tehnice si o gama larga de produse pe care le poti accesa, in functie de necesitatile proiectului tau. Fie ca vrei sa cumperi aceste echipamente, fie ca vrei sa le inchiriezi, merita!

 

Date de contact:

Tel: (40)745.410.817

E-mail: office@lucinvest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *