Freelancing în IT – tu crezi că meriți 10,000 euro/lună?

freelancinginit-tucrezicameriti10000euroluna

freelancinginit-tucrezicameriti10000eurolunaCrezi că 10.000 de euro pe lună este o sumă la care doar în visele tale cele mai mărețe ai putea să ajungi? Te gândești că nu meriți sau poate nu ești pregătit să încasezi atât de mulți bani, prin talentul ce zace în tine? Crezi că pentru a avea o libertate financiară desăvârșită, ai nevoie să muncești 24 de ore din 24, 7 zile din 7?

Ne pare rău să te dezamăgim, dar în realitate un programator freelancer poate ajunge cu ușurință la încasări de 10.000 euro/lună, fără să lucreze 24 din 24 și fără să își piardă timpul liber!

Acceptă ideea că meriți și că valorezi 10.000 Euro!

Așa cum orice clădire rezistentă în timp are la bază o fundație puternică, tot așa orice reușită măreață are la bază o intenție măreață. Suntem de cele mai multe ori produsul minții noastre, iar ceea ce tu crezi despre tine este ceea ce se vede și în exterior. În acest caz, atunci când tu ești conștient de calităţile tale de programator, tot ceea ce îți mai lipsește este curajul de a avea încredere în faptul că te poți descurca și singur, ba mai mult de atât, poți excela și poți ajunge la venituri bazate direct proporţional cu munca ta proprie.

Vezi si:  Românii fac plăți pe internet

Atunci când ești angajat, salariul tău este bazat pe o mică parte din banii pe care angajatorul îi primește pentru proiectele tale și din nefericire, asta te limitează pe tine din a câștiga banii pe care îi meriți. În schimb, dacă în loc de a avea un job cu programul 09 – 18 ai alege să lucrezi în regim freelancer, posibilităţile tale financiare ar crește considerabil.

În primul rând tu ai alege în ce interval orar să lucrezi, iar asta îți va da o satisfacție nebună de libertate și independență, iar în al doilea rând ai posibilitatea de a cere exact câți bani vrei tu pentru munca ta.

Știm că sună hilar și cumva din altă lume, dar la ora actuală nișa de IT este într-o super dezvoltare, iar asta înseamnă că ține de tine să fii în pas cu această super dezvoltare și să te bucuri de o avalanșă de beneficii. Mai mult decât atât, ține de tine să știi că meriți 10.000 euro/lună, sau poate chiar mai mult!

Vezi si:  Top 3 cele mai bune laptopuri pentru un student

Meriți să fii răsplătit direct proporțional cu ceea ce livrezi.

Alege libertatea financiară a freelancig-ului de succes! 

Dacă te-am pus pe gânduri și te-am făcut să cochetezi măcar puțin cu ideea de a lucra pe cont propriu, băieții de la Libertate.init() au dezvoltat un program prin care te ajută să prinzi încredere în valoarea talentului tău, în puterea din spatele anilor de experienţă, dar mai ales au creat un program prin care tu să beneficiezi de toate resursele sociale și profesionale de care ai nevoie pentru a înțelege pe deplin ce înseamnă munca unui freelancer de succes.

Poți programa un call gratuit cu ei și acolo poți afla mai multe detalii despre ce ai de făcut în această direcție! Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *