Mai multe vacanțe în România, din cauza coronaviruslui

Vacanta ideala in Zanzibar

Vacanta ideala in ZanzibarNumărul de rezervări pentru vacanţele din România ar putea creşte cu până la 35% în această primăvară, având în vedere incidenţa cazurilor de coronavirus în Europa, ceea ce va duce la majorarea preţurilor la sejururi cu 10% – 15%, estimează specialiştii unei platforme online de turism.
În viziunea reprezentanţilor Travelminit.ro, primele luni ale anului sunt decisive pentru planurile de vacanţă ale românilor, cei mai mulţi profitând de promoţiile de tip Early Booking pentru a-şi rezerva vacanţele de vară încă din lunile ianuarie şi februarie.
Pe fondul incidenţei cazurilor de coronavirus înregistrate Europa, specialiştii se aşteaptă la o creştere cuprinsă între 25% şi 35% a numărului de rezervări înregistrate pentru primăvara aceasta, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, precum şi majorarea preţului sejururilor în România.
„Creşterea cererilor pentru cazările în România vine pe fondul unei presiuni deja existente pe turismul intern, indusă în mare parte prin voucherele de vacanţă (…). Rezultatul unei cereri crescute pentru cazarea în România va avea drept efect creşterea preţului sejururilor în România cu 10% până la 15% pentru primăvara aceasta”, sunt de părere reprezentanţii Travelminit.ro.
Potrivit sursei citate, vor exista perioade în care gradul de ocupare al hotelurilor din regiunile turistice va depăşi 90%.
Travelminit.ro este unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa rezervărilor hoteliere din România care acceptă şi plata prin vouchere de vacanţă. Oferta Travelminit.ro conţine 4.000 de proprietăţi din România, printre care hoteluri, pensiuni, apartamente, case de oaspeţi, cabane şi campinguri din toate regiunile ţării.
Platforma a înregistrat peste 620.000 de înnoptări, în 2019, şi o valoare totală a rezervărilor de 13 milioane de euro.

Vezi si:  Aurul a ajuns la un preț record

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *