3000 de oameni pot avea cel mai rapid MINI din istorie

3000 de oameni pot avea cel mai rapid MINI din istorie

3000 de oameni pot avea cel mai rapid MINI din istorieNoua masina JCW GP are un motor de 2.0 litri turbo, 306 CP si 0-100 in 5.2 secunde. In plus productia este limitata la 3000 de exemplare.

Noul Mini John Cooper Works GP a fost lansat cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Acesta este cel mai rapid Mini din istorie si are doar 306 cai putere.

    Iata mai multe detalii cu privire la Mini John Cooper Works GP

Conceptul a fost prezentat la doi ani distanta si abia acum a fost lansat. Acest model este considerat a fi cel mai rapid model de serie lansat vreodata de producatorul auto englez.

Partea cea mai buna este ca acest model a ramas fidel conceptului din punct de vedere estetic. Ceea ce il face atat de uimitor sunt: prizele de aer generoase, splitter nou, aripi laterale confectionate din CFRP, o aripa spate generoasa, jante cu diametrul de 18 inch, sistem de evacuare cu terminatii de 90 mm si o culoare exterioara speciala numita Racing Grey.

Vezi si:  Europenii ezită să cumpere mașini noi

Pe langa toate astea masina mai este dotata cu scaune si volan sport dar si  o serie de elemente produse prin imprimare 3D. Bancheta lipseste dar in schimb masina este dotata cu o bara de rigidizare. Ca senzatia in timp ce conduci sa fie cat mai tare s-a folosit mai putin material fonoabsorbant.

Cel mai rapid Mini din istorie este dotat cu un propulsor de 2.0 litri turbo care poate dezvolta 306 cai putere si 450 Nm cuplu.  Transmisia  automata Steptronic cu 8 trepte si un diferential face ca motorul sa propulseze masina pana la 100 de km/h in doar 5.2 secunde. Viteza maxima a acestei masinin este de 265 km/h. Sistemul de franare este format din discuri de 360 mm si etriere din aluminiu vopsite in nuanta Chilli Red.  Productia modelului Mini John Cooper Works GP este in schimb limitata la 3000 de exemplare. Livrarile acestei masini sunt programate in luna martie a anului viitor. Pentru mai multe detalii poti accesa link-ul https://ghimpele.ro/auto/  .

Vezi si:  Rabla Plus: Românii au cumpărat 1.662 de autovehicule noi, dintre care 98 electrice și 681 hibride

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *