Audi e-tron: o noua versiune mai ieftina si cu o mai buna autonomie

Audi lanseaza o noua gama „entry level” a SUV-ului sau electric e-tron. Un model mai ieftin insa care promite o autonomie ridicata.

Disponibila de cateva luni deja pe piata, Audi e-tron este primul SUV 100% electric creat de constructorul german. Un SUV cu zero emisii deci insa care este rezervat unei anumite clientele, cu un pret de plecare de 74 800 de dolari. Un nou model urmeaza sa fie lansat in curand pe piata, cu un pret mai scazut si o autonomie mai ridicata.

Audi e-tron 2021 – un pret scazut, o autonomie ridicata
Astfel, aceasta noua versiune de Audi e-tron va fi lansata la un pret de 65 900 de dolari, adica cu mai putin de 8900 de dolari fata de tariful actual. Evident, pentru a ajunge la aceasta scadere de pret, Audi a fot nevoit sa sacrifice unele elemente si aceasta noua versiue standard a lui e-tron va fi propusa fara farurile Matrix LED si fara sistemul audio Bang&Olufsen.

Vezi si:  Anvelope Runflat versus anvelope standard

O versiune mai ieftina deci insa mai putin echipata care va propune cu toate acestea o autonomie mai ridicata. Datorita optimizarii la nivel de baterie noua versiune de Audi e-tron este capabila sa parcurga 360 de kilometri cu o singura incarcare. Cu aproximativ 30 de kilometri in plus fata de varianta actuala.

In ceea ce priveste puterea nu exista niciun fel de schimbare deoarece regasim aici o motorizare electrica de 355 CP cu posibilitatea de a ajunge la 402 CP in modul Boost. Un nou model entry level deci cu care Audi isi doreste sa concureze in mod mai eficient cu alt model vedeta de pe piata, Model X de la Tesla. Recent, Audi a confirmat faptul ca, a livrat in primul semestru al anului 2020 un total de 17 641 de modele e-tron clientilor din intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *