CForce 1000 Overland, cel mai puternic ATV din gama CFMOTO, vine excelent echipat pentru off-road

image001

image001Pentru veteranii off-road-ului, care doresc să aducă în garajul propriu un vehicul tip ATV puternic și manevrabil, CFMOTO vine cu o propunere tentantă sub forma unui model categoria 1000 cc, excelent echipat și la preț competitiv: CForce 1000 Overland. Acest ATV big bore poate concura oricând cu modele din categorii de preț superioare, însă spre deosebire de multe din acestea, aduce standard multiple featuri pe care alți producători le oferă ca accesorii opționale. Gama completă de vehicule 4×4 de teren tip ATV și Side-by-Side CFMOTO este disponibilă și în România, alături de o colecție impresionantă de echipamente off-road de protecție și accesorii ATV.

CFMOTO CForce 1000 Overland se afirmă printr-o serie întreagă de dotări de ultimă oră și componente de calitate. Principalele sale caracteristici constă în:

– motorul 963 cc V-twin, 79 CP

– anvelope off-road CST Clincher

– jante 14 inch cu beadlock (inele dejantare anvelope)

– amortizoare pe gaz complet ajustabile

– bare de protecție heavy duty din oțel pe spate și pe față

Vezi si:  Șoferii, printre cei mai căutați profesioniști. Salariile, pe măsura ofertelor!

– placă din aluminiu de înaltă rezistență pe față

– scuturi de protecție HDPE durabile

– compartimente cargo detașabile

– rack-uri (portbagaje) din compozit de oțel

– faruri cu LED pentru vizibilitate crescută în toate condițiile

– partea din față a caroseriei vine cu parbriz integrat

– apărători de mâini pentru a proteja riderul de diverse elemente în timpul pilotării

– servodirecție EPS (Electronic Power steering).

La nivel de motorizare, CFMOTO CForce 1000 Overland vine echipat cu un motor în 4 timpi, 2 cilindri în V, 8 valve, pe răcire cu lichid, SOHC, pe injecție electronică EFI (de la Bosch), capabil să dezvolte până la 79 cai putere, suficient pentru o experiență de riding antrenantă pe cele mai dificile drumuri off-road. Motorul vine cuplat la o cutie automată CVTech cu trepte P / R / N / H / L, deținând pornire electrică.

La nivel de șasiu, acest ATV de capacitate mare din familia CFMOTO, vine prevăzut cu o suspensie cu braț dublu în A pe față, amortizoare față și spate pe gaz reglabile, frâne pe discuri hidraulice puternice și frână de parcare, plus jante 14 inch din aluminiu pentru un aspect modern, complementar performanței la pilotare. Modelul dispune de anvelope 27 X 9-R14 pe față și anvelope 27 11-R14 pe spate. Oferă o gardă la sol crescută de 11 inch. Rack-urile permit o capacitate de 45 kg pe față, respectiv 34 kg pe spate. Șaua pilotului este confortabilă și are o înălțime de 36.6 inch. Caracterul utilitar al acestui ATV este subliniat prin dotarea cu troliu de capacitate 1360 kg. Troliul reprezintă un accesoriu pentru ATV care nu ar trebui să lipsească, deoarece vă va permite să ieșiți cu brio din situațiile critice pe traseu, atunci când vă împotmoliți într-o zonă cu noroi adânc sau când doriți să tractați ATV-ul unui prieten sau o încărcătură grea. Vehiculul permite o capacitate de remorcare de 396 kg și vine echipat și cu un cârlig de remorcare 2 inch.

Vezi si:  Inchirieri auto la aeroport - tips and tricks

CFMOTO CForce 1000 Overland este disponibil cu două opțiuni de culoare, gri și camuflaj. Specialiștii noștri vă pot oferi consiliere gratuită pentru alegerea echipamentelor de protecție off-road potrivite: căști, cizme, bluze, pantaloni, geci impermeabile, mănuși și platoșe, provenind de la branduri celebre. De asemenea, vei avea la dispoziție multiple accesorii ATV: de iarnă (lame de zăpadă, sărărițe, nivelatoare), de confort (șa, accelerație încălzite), agricole (pluguri ATV, dispozitive de împrăștiere a semințelor), de grădină, cutii și coșuri ATV, apărători de noroi și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *