Jaguar XE facelift primeste elemente de design sportive si noi tehnologii

Odata cu apropierea Salonului Auto de la Geneva, Jaguar se pregateste sa introduca un nou facelift pentru sedanul XE. Noul facelift include o serie de modificari la nivel de design pentru a avea o forma mai sportiva. Noul model XE va fi disponibil cu un motor diesel de 180 CP, sau motor pe benzina disponibil in 2 versiuni, pe 250 CP, respectiv 300 CP.

In ceea ce priveste noua tehnologie cu care este echipat acest model de top de la Jaguar, trebuie sa amintim faptul ca este prima data cand XE va avea disponibil sistemul de infotainment Touch Pro Duo, cu un ecran de 5.5 inch. Modelul este preluat de la I-Pace si este acompaniat de un panou digital cu o diagonala de 12.3 inch.

Un lucru interesant pe care cei de la Jaguar l-au facut public inainte de lansarea noului model XE, este reprezentat si de camera video de interior. Este primul model din acest segment care ii permite soferului sa vada mai bine in spate. Noua optiune este cunoscuta sub numele de ClearSight. Soferul poate schimba rapid din modul de oglinda pe camera.

Vezi si:  Crește numărul de motociclete

Asa cum am precizat si mai sus, Jaguar XE facelift poate fi cumparat atat cu motor pe diesel cat si pe benzina. Motorul pe diesel are o unitate de 2.0 litri care genereaza 180 CP, cu un cuplu maxim de 430 Nm, pana la 2500 rpm. Motoarele pe benzina vor genera intre 250 CP si 300 CP.

Toate cele 3 motoare disponibile pe versiunea XE facelift au la pachet o cutie de viteze automata cu 8 trepte, tractiune spate sau sistem de tractiune integrala.

Cei care doresc echiparea standard a acestui model, vor beneficia de jante pe 18 inch, stopuri Full LED, plus sistem de asistenta Lane Keep Assist. Pentru personalizare suplimentara vor fi puse la dispozitie pachete precum Dynamic Handling Pack, Cold Climate Pack, Business Pack, Technology Pack, Convenience Pack sau Premium Interior Upgrade Pack.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *