Cifre TikTok- o retea sociala in plina expansiune

Pentru acei dintre voi care inca nu au auzit sau nu au folosit TikTok, este o retea de socializare in continua expansiune inca din 2018. Lansata in mod oficial in 2016, aceasta aplicatie mobila care permite inregistrarea de clipuri video scurte pe sunete, muzica sau sketch-uri este in plina expansiune la noi in tara si in intreaga lume. Iata cateva cifre care te vor surprinde cu siguranta.

Cifre – TikTok in lume. Lansat oficial in 2016, TikTok a profitat din plin de fuziunea cu aplicatia Musical.ly in 2018 si s-a dezvoltat in mod exponential in lume. Acum, in 2020, TikTok este, alaturi de Instagram, una din retelele sociale de pe piata cu cel mai mare potential de crestere.

Cifre cheie de utilizare. Cu peste 800 de milioane de utilizatori lunari activi estimati, TikTok este a saptea retea sociala cea mai folosita din lume, imediat dupa Instagram (in ceea ce priveste utilizatorii lunari activi). Exista insa mari sanse ca aceasta criza cu noul coronavirus si perioada de izolare instituita intr-un numar mare de tari sa creasca numarul de descarcari a aplicatiei in 2020.

Vezi si:  Social media- instrumente puternice pentru un marketing eficient pe retelele sociale

In 2019, TikTok a fost a doua cea mai descarcata aplicatie in lume cu un total de 1,69 de milioane de descarcari de la lansare. Pe App Storre, TikTok a fost a patra aplicatie cea mai descarcata in 2019 si cea mai descarcata in al doilea trimestru al anului inaintea YouTube, Whatsapp si Instagram.

In 2019, TikTok a fost descarcata in total de 738 de milioane de ori in intreaga lume. In fiecare zi, pe TikTok, aproape 1 miliard de vizualizari ale clipurilor video sunt contabilizate in intreaga lume. Utilizatorii activi TikTok petrec in medie 52 de minute pe zi pe aplicatie. 68% din utilizatorii TikTok folosesc aplicatia pentru a urmari clipurile video postate de ceilalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *