Dogecoin este a doua cea mai populara criptomoneda in SUA conform unu studiu

Conform rezultatelor unei anchete publicate la sfarstiul saptamanii trecute, Dogecoin este a doua criptomoneda, cea mai cunoscuta de marele public in Statele Unite ale Americii.

Conform unei anchete conduse de Harris Poll in colaborare cu CouponCabin in randul unui numar de 2000 de adulti americani, reiese faptul ca numai putin de 29% din rezidentii Statelor Unite ale Americii au auzit deja de Dogecoin, spre deosebire de un procent de 21% care cunosc doar Ethereum.

Studiul a scos in egala masura la iveala faptul ca 98% din persoanele interogate au auzit deja vorbindu-se despre criptomonezi, 71% din acestea au auzit deja de Bitcoin. Dogecoin este pe al doilea loc in privinta celor mai cunoscute criptomonezi de pe piata.

21% din persoanele interogate cunosc USD Coin, un stablecoin lansat de catre bursa de criptomonezi Coinbase Global Inc si de fintech-ul Circle in timp ce 18% cunosc Litecoin si 10% Stellar.

Dintr-un total de 2063 de persoane interogate, 31% sunt de parere ca aceste criptomonezi reprezinta viitorul banilor si 30% din persoane recunosc ca reprezinta ceva inovator. In schimb, 32% din persoanele interogate sunt de parere ca aceste criptomonezi reprezinta o modalitate de a ne imbogati rapid si 19% sunt de parere ca nu sunt deloc binefacatoare, ca sunt indoielnice.

Vezi si:  Top criptomonede promitatoare in 2020

In plus, 44% din persoanele interogate s-au declarat deschise ideii de a primi criptomonezi sub forma de cashback.

Stiai ca DogeCoin este o criptomoneda care a inceput ca si o gluma? Cel mai adesea, asa incep lucrurile pe Internet, sub forma de gluma dupa care gluma ia amploare si se bucura de un real succes. Aceasta gluma iata ca s-a transformat in a doua cea mai populara moneda si a patra criptomoneda cea mai folosita si unul din cei mai bogati oameni din lume si-a exprimat dorinta de a o duce pana pe Luna. La propriu. Dupa ce Elon Musk a inceput sa posteze pe Twitter despre aceasta criptomonda, valoarea acesteia a inceput sa creasca brusc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *