EY Romania a decis sa aloce fonduri de 70 000 de euro celor care sunt implicati in mod direct in lupta cu Covid-19

EY Romania si-a exprimat dorinta de a dona suma de 70.000 de euro persoanelor care sunt direct implicate in lupta cu combaterea pandemiei cu coronavirus, suma care urmeaza sa fie alocata prin intermediul unor actiuni desfasurate de catre Asociatia pentru Relatii Comunitare, Crucea Rosie dar si prin intermediul unor parteneriate cu reprezentanti ai mediului de afaceri din Romania.

In prima faza, EY Romania urmeaza sa aloce suma de 250.000 de euro campaniei nationale de strangere de fonduri denumita « Romania salveaza Romania » ce a fost lansata recent de catre Crucea Rosie, avand drept scop principal acela de a veni in ajutorul persoanelor afectate in mod direct de aceasta pandemie. Cu banii acestia, Crucea Rosie urmeaza sa ajute persoanele aflate in izolare sau autoizolare care nu au apartinatori, punandu-le la dispozitie alimentele de baza si pachete igienice in conformitate cu standardele institutiei pentru situatii de urgenta.

Pachete cu produse igienica si produse alimentare sunt in valoare de 150 de lei si contin 12 kilograme de hrana care poate asigura necesarul de hrana pentru o familie cu trei persoane timp de doua saptamani insa si produse pentru igiena personala sau pentru igienizare locuintei.

Vezi si:  Brazilia si Argentina isi fac moneda comuna

Transa urmatoare este de 25.000 de euro si urmeaza sa fie alocati Fondului de Urgenta al ARC Romania care este dedicat utilarii insitutiilor medicale din tara cu echipamentele necesare in aceasta perioada. Prioritatea o reprezinta achizitionarea de echipamente de protectie pentru cadrele medicale, de aparate si de teste dar si cresterea numarului de ventilatoare, atat de necesare in aceasta perioada. Alti 25.000 de euro urmeaza sa se aloce unui proiect menit sa sustina activitatea cadrelor medicale implicate in mod direct in lupta cu aceasta pandemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *