Mai ai nevoie de un telefon fix in 2022?

Era o vreme in care toata lumea isi dorea sa aiba un telefon fix acasa. Era, de altfel si singura alternativa de a comunica cu persoanele apropiate. Insa, odata cu aparitia telefoanelor inteligente, din ce in ce mai putine persoane folosesc telefonul fix.

Va avea telefonul fix aceeasi soarta ca si cabinele telefonice care au fost eliminate din anul 2018?

De ce este depasit telefonul fix?

Majoritatea persoanelor detin in ziua de azi un smartphone, chiar si persoanele mai in varsta. Indiferent de marca aleasa, Apple, Samsung sau Huawei, telefoanele inteligente ne permit sa sunam, sa pastram cu usurinta legatura cu familia si cu prietenii, oriunde si oricand. Calitatea comunicarii se imbunatateste pe zi ce trece. In plus, Internetul nu mai necesita modem, faxul a fost inlocuit cu mailul si nimeni nu mai este limitat de fire.

In timp ce telefoanele fixe sunt considerate urate de unele persoane, telefoanele mobile actuale au un design ultra modern si pot fi personalizate cu un numar mare de accesorii si devin un obiect unic si personalizat.

In ziua de azi, telefonul inteligent serveste drept telefon, de fax, de computer, de modalitate de plata…drept urmare, a inlocuit cu succes un numar mare de aparate electronice. Cu siguranta, telefonul fix nu mai are aceeasi cautare ca pe vremuri in ciuda faptului ca liniile fixe inca mai exista.

Telefonul fix nu va disparea atat de usor

Este putin probabil ca telefonul fix sa aiba aceeasi soarta ca si cabinele telefonice in urma cu cativa ani. Principalul motiv este acela ca un telefon fix nu risca sa aiba bateria descarcata ceea ce este extrem de util in cazul in care avem o urgenta. Este util mai ales in cazul varstinicilor care pot suna rapid pe cineva in caz de nevoie. Este mai scump sa suni in strainatate de pe telefonul mobil decat de pe telefonul fix, un atu in plus pentru telefonul fix.

Sursa: https://www.mediacritik.com/encore-besoin-telephone-fixe/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *