Michael Jackson este starul decedat care castiga cei mai multi bani chiar si la 10 ani dupa moartea sa

Michael Jackson este starul decedat care castiga cei mai multi bani chiar si la 10 ani dupa moartea sa

Michael Jackson a murit in 25 iunie 2009. Acum 10 ani adica. Dar chiar si la 10 ani dupa moartea sa, vedeta continua sa castige o multime de bani. Este foarte simplu- este vedeta decedata care a adus cei mai multi bani mostenitorilor sai in 2011, cu 400 de milioane de dolari, conform clasamentului anual intocmit de Forbes.

Dar asta inseamna ca a castigat de 10 ori mai mult ca si a doua vedeta de pe lista, Elvis Presley, cu 40 de milioane de dolari si jucatorul de golf Arnold Palmer, a carui nume il poarta o celebra marca. Averea provenita de pe urma numelui si faimei lui Michael Jackson, a provenit in majoritatea sa din vinderea partii sale de la EMI Music Publishing pentru suma de 287 de milioane de dolari.

Aceasta suma ramane foarte impresionanta chiar si acum. Personalitatea care a castigat cei mai multi bani anul trecut a fost boxeurul Floyd Mayweather cu suma de 285 de milioane de dolari. Michael Jackon, chiar daca este mort, ii depaseste pe George Clooney sau pe Kylie Jenner. Daca ferma sa Neverland este de vanzare pentru suma de 30 de milioane de dolari, fata de 100 de milioane, ceruti initial, drepturile de autor asupra cantecelor sale celebre sunt cele care aduc cei mai multi bani. Au fost astfel reeditari ale cantecelor sale, dar si apaaritii inedite precum « Behind The Mask », care dateaza din epoca « Thriller ». In total, conform Billboard, 2 miliarde de dolari au fost inregistrati dupa moartea sa.

Vezi si:  Cum sa creezi un QR Code in 30 de secunde gratuit

Deci artistul ramane foarte popular chiar si la 10 ani dupa moartea sa. Conform estimarilor facute de institutul Nielsen, cantecele sale sunt ascultate de 17 milioane de ori in fiecare saptamna pe cele mai celebre platforme de streaming, Spotify, Apple Music sau Tidal.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *