Roel participă la Green Energy Expo 2024: Cel mai mare HUB de inovații tehnologice pentru producția de energie regenerabilă solară

capitalul

Green Energy Expo a devenit cel mai mare HUB de inovații tehnologice pentru producția de energie solară, reușind să adune liderii din industrie. Unul dintre aceștia este și brandul Roel.

Roel – furnizorul de tehnologii solare inteligente

Cu un istoric și o experiență de peste 30 de ani pe piața din România, cu peste 1.000 de clienți din mai mult de 10 industrii diferite, Roel este un partener de încredere ce oferă soluții tehnologice de o performanță superioară. La standul lor se vor găsi componente importante ale unui sistem inteligentȘ baterii solare, dar și invertoare solare. Brandul are o misiune clară, aceea de a contribui la un viitor mai verde și sustenabil, iar în acest sens, pune la dispoziția utilizatorilor soluții eficiente inteligente. Valorile Roel includ inovația, responsabilitatea, calitatea și angajamentul față de clienți, acestea fiind reflectate în serviciile și produsele lor.

Experiența lor în domeniul energiei regenerabile este vastă și diversă. Astfel, brandul a fost capabil să dezvolte și să implementeze tehnologii ce au avut și au un impact semnificativ asupra industriei energiei regenerabile. Privind spre viitor, Roel are planuri ambițioase. Brandul intenționează să-și continue expansiunea, să dezvolte și să implementeze noi tehnologii și produse și să-și consolideze poziția de lider în domeniul energiei solare. Reușitele sale în domeniul energiei regenerabile sunt rezultatul unei combinații de inovație, angajament și parteneriate strategice. Angajamentul său față de un viitor sustenabil și verde fiind mai puternic ca niciodată.

Vezi si:  Notebook 7 si Notebook 7 Force, noile notebook-uri de la Samsung

Green Energy Expo 2024

Green Energy Expo 2024 se anunță a fi un eveniment de referință pentru industria energiei regenerabile. În contextul  combaterii schimbărilor climatice și promovarea unui mediu curat, această expoziție internațională aduce în prim plan cele mai noi tehnologii și soluții pentru producerea de energie verde. Expoziția își propune să stimuleze inovația în acest domeniu, să ofere o platformă de networking pentru specialiști și să faciliteze schimbul de cunoștințe și experiență.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC se remarcă pe piața din țară drept cel mai amplu târg de energii regenerabile și protecția mediului, reunind peste 150 de branduri internaționale și locale. Transformând pavilionul B2 al ROMEXPO într-un veritabil centru de inovație tehnologică pentru energiile regenerabile – solare, eoliene, termice și biogaz, acest eveniment este locul de întâlnire al specialiștilor din domeniu. Roel va fi prezent și cu invertoare solare de ultimă generație, totul pentru ca utilizatorii să beneficieze de calitate la cele mai înalte standarde!

Vezi si:  Bill Gates prevede cateva inovatii care vor schimba lumea

Tehnologie fără limite

La cel mai mare HUB destinat producției de energie solare se vor descoperi tehnologii de ultimă oră care schimbă paradigmele în producția de energie regenerabilă. Vor fi prezenți experți de renume, ce vor dezbate tendințele curente și perspectivele viitoare ale industriei energiilor regenerabile. Vizitatorii vor învața de la cei mai buni și vor putea parte din conversația globală despre sustenabilitate. De asemenea, se vor simți parte a procesului de producție a energiei regenerabile prin simulări interactive și demonstrații live și vor avea șansa de a experimenta în premieră tehnologii revoluționare și de a înțelege impactul lor asupra viitorului nostru energetic.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC va găzdui Forumul Internațional de Mediu și Energie, eveniment organizat în parteneriat cu Revista Infomediu Europa, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și Universitatea Ecologică din București, unde reputați speakeri internaționali, autorități și liderii industriei de energii regenerabile vor găsi răspunsuri la provocările momentului pentru industria de energii regenerabile.

Vor fi prezenți cei mai buni lideri din industria energiei solare

Roel va fi prezent la acest eveniment de referință! Brandul facilitează accesul la tehnologii noi, care sunt eficiente energetic, nepoluante și cu emisii reduse de carbon. Misiunea lor este aceea de a construi parteneriate de lungă durată cu clienții, folosind cele mai recente tehnologii disponibile, în timp ce respectă valorile pe care se bazează: respectul pentru client, pasiunea, integritatea, responsabilitatea, calitatea și inovația.

Vezi si:  Câștiguri uriașe pentru proprietarii TikTok

Roel are o rețea proprie de service cu acoperire națională, cu 25 de centre, astfel încât reușește să ofere suport și asistență în orice moment. Brandul așteaptă cu nerăbdare să discute cu utilizatorii ce vor veni la eveniment și să le prezinte acestora cele mai noi inovații tehnologice în domeniul energiilor regenerabile și al protecției mediului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *