Rotiri gratuite fără depunere: cum să le folosiți înainte de a expira

630x378 Capitalul

O mulțime de jucători riscă să își piardă câștigurile din bonusuri din cauza faptului că nu știu când expiră bonusurile cu rotiri gratuite. Pentru a evita această problemă, am adunat cele mai bune modalități de a vă păstra câștigurile și de a evita pierderile, precum și un ghid cuprinzător despre cum să revendicați și să vă bucurați la maxim de bonusurile fără depunere.

Rotiri gratuite fără depunere: scurtă defalcare

Bonusurile cu rotiri gratuite fără depunere sunt exact așa cum sună – sunteți recompensați cu rotiri gratuite doar pentru că ați creat un cont la un cazino online, fără a fi nevoie să faceți un depozit.

Ceea ce face ca aceste bonusuri fără depunere să fie atât de speciale este că vă permit să păstrați ceea ce câștigați, ceea ce înseamnă că este posibil să câștigați bani reali fără cerință de pariere. De cele mai bune bonusuri ar putea avea parte jucătorii noi care primesc 100 de rotiri gratuite fără să fie nevoie de un depozit inițial.

Gândiți-vă la aceste oferte de rotiri gratuite fără depunere ca la un pariu gratuit, permițându-vă să folosiți un număr de rotiri la cazinourile online pentru a încerca gratuit câteva sloturi grozave.

Revendicarea bonusurilor cu rotiri gratuite fără depunere

După crearea unui nou cont la un cazino online, nu există un depozit minim pentru a debloca bonusurile cu rotiri gratuite cu miză. Cu toate acestea, va trebui să verificați contul fie printr-un număr de telefon valid, fie printr-un card bancar, în ciuda faptului că nu ați făcut încă un depozit.

Datorită naturii procesului de verificare, aceste bonusuri cu rotiri gratuite au ajuns să fie cunoscute sub numele de rotiri gratuite pentru adăugarea cardului sau, pentru cazinourile mobile, rotiri gratuite cu verificare mobilă.

Vezi si:  Cele mai populare 7 jocuri ca la aparate in cazinourile online

În continuare citiți cu atenție acest ghid complet despre cum funcționează răscumpărarea unui bonus cu rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii de cazino:

  • Răsfoiți multitudinea de cazinouri disponibile pe piață
  • Alegeți cazinoul online care oferă tipul de promoție pe care îl căutați
  • Accesați link-ul nostru promoțional și creați-vă un cont
  • Dacă este necesar, verificați-vă contul prin KYC sau SMS
  • Bonusul cu rotiri gratuite ar trebui să fie creditat imediat

Termeni și condiții la care trebuie să fiți atenți

Termen Condiție
💡 Jocuri Eligibile ⭐ Rotirile gratuite sunt de obicei limitate la anumite jocuri de sloturi specificate de cazino.
💡 Cerințe de Pariere ⭐ De multe ori trebuie să pariați câștigurile din rotiri gratuite de 30-50 ori înainte de a le putea retrage.
💡 Câștiguri Maxime ⭐ Există, de obicei, un plafon la cât puteți retrage din câștigurile la rotiri gratuite.
💡 Perioada de Valabilitate ⭐ Rotirile gratuite expiră în 7-10 zile dacă nu sunt utilizate.
💡 Țări Eligibile ⭐ Cazinourile restricționează rotiri gratuite pentru jucătorii din anumite țări.
💡 Unul Per Jucător ⭐ În mod normal, puteți revendica fiecare ofertă de rotire gratuită o singură dată per jucător.
💡 Verificare Necesară ⭐ De obicei, trebuie să vă verificați identitatea înainte de a retrage câștigurile obținute în urma rotirilor gratuite.
💡 T&C Generale ⭐ Toți ceilalți termeni și condiții standard de cazino se aplică și rotirilor gratuite.

Mai primesc rotiri gratuite dacă fac un depozit?

Absolut da, puteți face un depozit de calificare și puteți primi rotiri gratuite fără cerințe de pariere. Nu ar trebui să acceptați să primiți mai puține rotiri gratuite doar pentru că ați ales să depuneți 50 RON la deschiderea unui cont.

Dacă știți că doriți să pariați în cele din urmă bani reali, atunci există oferte de depunere care vă vor acorda aceleași tipuri de rotiri gratuite ca și ofertele fără depunere.

Ar trebui să depuneți și să mizați cel mult 50 RON pentru a debloca aceste oferte și, la fel ca în cazul bonusurilor fără depunere, nu ar trebui să găsiți nicio cerință de pariere pentru câștiguri.

Când primesc bonusul cu rotiri gratuite fără depunere?

Fiecare cazino online vă va acredita rotirile gratuite înainte de a fi nevoie să faceți un prim depozit. Cu toate acestea, fiecare cazino folosește diferite intervale de timp.

Vezi si:  Obiecte sanitare indispensabile din orice baie – alege o cada freestanding de cea mai buna calitate

Când anume sunt creditate bonusurile de cazino în contul dvs. va fi subliniat atunci când vă înscrieți, dar iată care sunt cele mai comune trei intervale de timp pentru când veți primi bonusurile fără depunere și fără cerințe de pariere.

Toate rotirile gratuite deodată

Unele bonusuri fără depunere sunt creditate toate odată. Acest lucru înseamnă că, indiferent dacă primești 20, 10 sau chiar 50 de rotiri gratuite, toate rotirile gratuite din oferta de bonus sunt disponibile pentru a fi folosite la anumite jocuri de păcănele.

Aceasta este o opțiune deosebit de bună dacă știi pe ce joc vrei să folosești rotirile fără depunere. De exemplu, atâta timp cât jocul este oferit, ai putea folosi 100 de rotiri gratuite pe Shining Crown.

Eliberat treptat

O altă modalitate populară de creditare a rotirilor gratuite dintr-un bonus de bun venit fără depunere este de a le elibera treptat.

Acest lucru înseamnă că, dacă bonusul tău de 100 de rotiri gratuite fără depunere poate fi creditat cu 20 de rotiri gratuite în cinci zile. Alternativ, puteți primi 50 de rotiri gratuite în două zile.

Dacă bonusul tău fără depunere este structurat astfel, atunci nu-ți face griji, nu vei avea rotirile expirate în ziua în care sunt eliberate. Va exista timp pentru a profita de toate bonusurile disponibile.

Cât timp trebuie să folosesc ofertele Free Spin?

Cele mai bune oferte de rotiri gratuite fără depunere vor dura cel puțin 7 zile. Acest lucru înseamnă că veți avea la dispoziție o săptămână pentru a vă folosi rotirile gratuite și pentru a îndeplini cerințele de pariere necesare, altfel riscați să vă pierdeți atât bonusurile, cât și progresul.

O săptămână poate părea o perioadă lungă de timp, dar unele bonusuri pot veni cu o cerință de pariere de 35x sau chiar de 50x. Dacă nu sunteți vreodată sigur de cât timp mai aveți pentru a folosi rundele bonus, puteți verifica când expiră rotirile dvs. în secțiunea Casierie sau Contul meu. Tot aici se fac și depunerile și retragerile.

Completarea cerințelor de pariere pentru bonusurile cu rotiri gratuite

În ciuda faptului că unele rotiri gratuite la înregistrare nu au niciun fel de cerințe de pariere, majoritatea cazinourilor vor impune un fel de pariu minim pentru a încasa.

Vezi si:  Care sunt beneficiile consumului de ceai pentru detoxifiere

Să presupunem că răscumpărați un bonus de 30 de rotiri gratuite cu o cerință de pariere de 10x care se aplică sumei primite din câștiguri. Dacă suma finală este de 10 RON, atunci trebuie să ajungeți la un sold total de 100 RON pentru a încasa fondurile rămase.

Cele mai bune jocuri pentru a folosi bonusurile pentru rotiri gratuite

Fiecare cazino online va enumera la ce jocuri de sloturi puteți folosi rotiri gratuite fără depunere, cu cerințe de pariere.

Unele vor putea fi răscumpărate într-un singur joc, cum ar fi oferirea de rotiri fără depunere pe Shining Crown. Alte rotiri fără depunere vă permit să explorați jocuri de la un anumit furnizor de software.

Păstrați ceea ce câștigați cu bonusurile de cazino?

Când obțineți rotiri gratuite dintr-o ofertă de bonus fără depunere, puteți păstra câștigurile din aceste rotiri ca parte a promoției.

Bonusurile cu rotiri gratuite fără pariuri sunt comune cu oferte fără depunere, ceea ce înseamnă că sunteți liber să jucați sau să vă retrageți câștigurile după ce ați folosit rotiri gratuite.

Uneori, sloturile online vor avea o cerință de pariere pentru câștigurile din ofertele fără depunere. Pot exista și alte restricții.

Gânduri finale: ar trebui să valorificați rotiri gratuite bonusuri fără depunere?

Experții au recomandat întotdeauna bonusuri de rotiri gratuite ca o priză pentru ca jucătorii să verifice cele mai noi jocuri, precum și cele mai bune sloturi pe care piața le are de oferit. În plus, dacă adăugați o funcție fără depunere și nicio cerință de pariere, aveți un bonus foarte important pentru un jucător fără experiență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *