Tatuaje color – de la istoria primitiva pana la prezentul modern si luxuriant

Tatuajele sunt cele care au ramas la fel de importante pentru oameni, in ciuda trecerii timpului. Pot fi considerate un fashion statement pentru cei pasionati de moda.

Acestea au ramas neschimbate si nu s-au demodat niciodata, chiar daca odata cu trecerea anilor, si a fiecarui sezon, s-au impus mereu alte tendinte in lumea modei. Un tatuaj color sau negru nu are legatura doar cu moda, ci poate fi privit ca pe un simbol expresiv, care spun multe despre cel care il poarta pe piele. La fel cum hainele spun povesti despre oameni, si tatuajele fac acelasi lucru, doar ca mult mai evident.

Tatuajele se potrivesc oricui

Daca un anumit tip de imbracaminte nu arata bine la orice varsta, tatuajele se potrivesc atat femeilor cat si barbatilor de orice varsta. Din fericire, nu exista niciun fel de reguli care sa interzica anumite tatuaje, iar fiecare este liber sa aleaga orice model, daca este sigur ca acela il reprezinta.

Vezi si:  Cum să joci poker online cu abilitate - Sfaturi pentru începători

Inainte de a-ti face un tatuaj, fie ca este tatuaj color sau alb negru, este bine sa te gandesti daca modelul pe care il imprimi pe pielea ta te reprezinta si are o legatura cu personalitatea ta.

Trecutul si semnificatia tatuajelor

In trecut, nu toti oamenii aveau voie sa se tatueze. Unele popoare ii considerau pe cei care se tatauau pagani. In unele triburi, tatuajele erau esentiale pentru a putea initia adolescentii in viata pe care urmau sa o aiba odata cu trecerea anilor. Fetele erau tatuate pentru a fi testate daca rezista la durere. Dupa acest obicei se considera ca daca reusesc sa suporte asta, vor putea face fata durerilor nasterii.

Baietii cu tatuaje erau considerati demni si puternici pentru a putea merge la lupta. O multime de alte astfel de mituri erau legate de tatuaje. Chiar si in Europa, cei care au purtat pentru prima data tatuaje au fost considerati oamenii satanei si erau exclusi din grupuri. In America de Nord, era necesar ca femeile casatorite sa aiba tatuaje pe piele, pentru a se vedea ca apartin unui barbat.

Vezi si:  Android 9.0 Pie soseste pe...Chromebook-uri

De-a lungul timpului, au fost descoperite corpuri omenesti bine conservate, de acum mii de ani, care aveau tatuaje pe corp, semn ca tatuajele exista inca din epoci indepartate, insa nu se stie exact care erau semnificatiile taturor modelelor.

In general, tatuajele erau doar negre, dar recent a inceput sa existe o cerere din ce in ce mai mare pentru un tatuaj color, acesta devenind o adevarata opera de arta.

Vrei un tatuaj color? Iata la cine sa apelezi

Chiar daca tatuajele negre sunt cele mai intalnite, nu este nimic gresit ca tu sa iti doresti un tatuaj color. Trebuie sa alegi un artist care sa aiba foarte multa experienta, dar si talent, pentru a-ti face un tatuaj color de care sa poti fi mandru, chiar si odata cu trecerea timpului.

De cele mai multe ori, tatuajele color arata bine la inceput, iar apoi, daca nu sunt realizate cu cerneala de calitate si daca artistul nu a lucrat la ele asa cum trebuie, isi vor pierde din intensitate.

Vezi si:  Retele sociale: tendinte care vor marca anul 2020

Trebuie sa studiezi portofoliul unui artist inainte de a alege un modele de tatuaje color. Este necesar sa stii ca acesta are experienta de cel putin cativa ani, dar si talent in ceea ce face.

Daca vrei sa ai parte de tatuaje color care sa reziste în timp, alege Funky Tattoo – Salon tatuaje Bucuresti. Aici artistii au indeplinit visele tuturor celor care le-au calcat pragul, realizand adevarate opere de arta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *