Serviciile de optimizare SEO – cheia succesului oricarei afaceri in era tehnologiei

Competitia din ce in ce mai acerba de pe piata ii face nevoiti pe antreprenori sa apeleze la cele mai moderne tehnici de promovare prin apelarea la servicii specializate pentru mediul online. Un astfel de serviciu este si procedeul de optimizare SEO (Search Engine Optimization), un set de actiuni indeplinite pentru a atinge pozitiile cele mai inalte in cautarile de pe motoarele de browsing.

Ce se obtine mai exact prin optimizarea SEO?

Majoritatea oamenilor in ziua de azi cauta produse si servicii pe motoarele de cautare, asa cum este Google. Atunci cand pagina de vanzare a unei companii este optimizata, in momentul in care individul cauta un produs sau un serviciu pe Google, pagina companiei va ocupa primele pozitii in cautari, deci sansele ca acesta sa acceseze aceasta pagina sunt mult mai mari.

Vezi si:  Italia pregătește 6 miliarde de euro pentru a contracare creșterea facturilor la energie

Fortin.agency se specializeaza pe o gama completa de servicii online, unde optimizarea SEO este un punct forte. Pe langa specializarea agentiei, serviciile de optimizare sunt in general recomandate pentru ca adesea pot obtine rezultate mult mai bune decat o face publicitatea clasica.

On-site si Off-site – Cele doua dimensiuni ale Search Engine Optimization

Combinarea celor doua dimensiuni este esentiala pentru atingerea celor mai bune rezultate. Pentru a intelege acest lucru, este necesar sa cunoastem particularitatile fiecareia:

Optimizare SEO On-site

Cand o agentie se ocupa de optimizare On-site, practic i se asigura clientului niste rezultate printre care se regasesc si urmatoarele:

  • Site-ul si pagina de vanzare se incarca foarte rapid si fara erori
  • Continutul este unul relevant si concis, asemenea cuvintelor cheie promovate
  • Link-urile sunt simple si relevante
  • Designul se adapteaza corespunzator in functie de dispozitivul de pe care este accesat site-ul
  • Imaginile utilizate au atributele potrivite

Pe langa si printre procedurile ceva mai particulare de optimizare ale unor pagini, un accent important se pune pe continut. Atat pretentiile clientilor, cat si algoritmul Google impun realizarea unui continut de calitate, deci care este relevant si usor de parcurs. Atunci cand continutul atinge aceste standarde, algoritmul motorului de cautare favorizeaza si el pagina.

Vezi si:  Românii au cheltuit cel mai mult pe alcool din Uniunea Europeană

Optimizare SEO Off-site

Asa cum ii spune si numele, acest tip de optimizare se realizeaza in afara site-ului de prezentare. Prin urmarea pasilor necesari, agentia creaza o retea de backlink-uri in sfera online. Rolul lor? Backlink-urile trimit indivizii catre site-ul principal, deci traficul are de castigat.

Unde vor fi plasate aceste link-uri care trimit catre site-ul companiei? Agentiile colaboreaza cu o multitudine de platforme relevante si cunoscute pentru traficul intens pe care il genereaza. Cele dintai vor crea continut relevant si de calitate referitor la produsul sau serviciul oferit, iar cele din urma reprezinta mediul unde continutul va fi afisat.

Pe langa traficul in sine generat de platformele media sau de promovare, prezenta backlink-urilor este favorabila algoritmului pe care motorul de cautare il utilizeaza.

Cuvintele cheie reprezinta, ei bine, cheia obtinerii de succes prin promovarea pe motoarele de cautare.

Agentiile cerceteaza care cuvinte cheie sunt cele mai relevante si ating cele mai bune rezultate, iar apoi le integreaza in continutul realizat atat On-site, cat si Off-site. Optimizarea SEO este esentiala oricarui antreprenor cu urmatoarele nevoi:

  1. Obtinerea unei pozitii puternice in mediul online
  2. Utilizarea celor mai noi si eficiente tehnici de promovare
  3. Cresterea propriu-zisa a numarului de vanzari
Vezi si:  Trenduri de Inteligenta Artificiala pentru afaceri in 2019

Fortin.agency – firma seo ce ofera clientilor un pachet specializat si complet de servicii optimizare SEO, reusind sa obtina cele mai bune rezultate pentru orice client, fara exceptie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *