Twitter – noutati pentru anul 2019

Twitter, la fel ca si celelalte retele sociale existente, nu inceteaza sa inoveze si sa experimenteze noi functionalitati cu scopul de a imbunatati experienta utilizatorului. Matt Navarra, un consultant in social media a reusit sa repereze cateva din acestea. Iata cu ce noutati vine Twitter pentru anul 2019.

Imbunatatirea modului de noapte. Twitter este pe cale sa isi dezvaluie jocul de culori pentru Night Mode pentru a-l face mai confortabil. Aceasta optimizare vine ca un raspuns pentru utilizatorii care se plangeau de culorile deja existente. Twitter vrea sa mearga mai departe adaugand modul automat.

Mesaje private criptate. Cererea acestei optiuni de mesaj criptat nu este una noua, este destul de veche. Numerosi sunt utilizatorii care au cerut aceasta posibilitate prin intermediul unor tweets. Se pare ca aceste mesaje au ajuns unde trebuie deoarece Twitter lucreaza intens la acest lucru.

Retweet prin intermediul unui GIF personalizat. Twitter intentioneaza sa faca retweet-urile mai animate, permitand adaugarea unui GIF personalizat in cadrul mesajului.

Vezi si:  Lovitură financiară pentru Harry și Meghan

Drag and Drop. Twitter este in plina testare a functionalitatii Drag and Drop pentru butonul de compunere al tweet-urilor. Aceasta posibilitate ar permite schimbarea pozitiei (in partea de jos a ecranului, in dreapta) butonului pentru a-l plasa in functie de preferintele utilizatorului, altundeva pe ecran, unde doreste. Apoi, ar putea fi posibila deplasarea unui tweet in interiorul altui tweet sau a unui mesaj privat.

Un pop up pentru timeline. Twitter este mai decis ca niciodata sa ne faca sa ramanem in timeline pentru a profita din plin de ultimele continuturi. Pentru a reusi acest lucru s-a gandit la o optiune care ar permite sa vedem un profil doar survoland numele acestuia. Pentru ca acest lucru sa functioneze numele trebuie sa fie precedat de faimosul @.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *