3 accesorii pentru ATV-ul tău CFMoto utile atunci când mergi în camping

image001

image001Să campezi în natură poate fi o excelentă modalitate de relaxare în timpul liber și mai ales vara, când temperaturile îți permit să petreci noaptea la cort. Cei care preferă o aventură pe un traseu montan în șaua unui ATV CFMoto se pot baza cu încredere pe performanța vehiculului 4×4 de teren din dotare. Specialiștii vă recomandă pentru acest gen de activități de recreație și să vă personalizați ATV-ul cu câteva accesorii suplimentare. Printre acestea se numără o cutie ATV, ce facilitează transportul încărcăturii sau a uneltelor, un troliu pentru a ieși cu mai multă ușurință din situațiile critice pe traseu și oglinzi retrovizoare. atv-vanzari.ro pune la dispoziția tuturor celor interesați o gamă diversificată de accesorii ATV pentru vehiculele off-road marca CFMoto sau provenind de la alte branduri de renume în domeniu. Indiferent că aveți nevoie de cutii și coșuri, de un radiator nou, un scut de protecție, cauciucuri sau accesorii iarnă (lamă deszăpezire, sărăriță, nivelator zăpadă), accesorii agricole (pluguri, dispozitive pentru împrăștierea semințelor etc.), accesorii de grădină sau accesorii iarnă de confort (mânere, șa și accelerație încălzită), aici veți găsi absolut orice aveți nevoie pentru a pune în valoare potențialul vehiculului ATV / SxS pe care îl pilotați.

Vezi si:  Cele mai simple moduri prin care poți să previi problemele de vedere

Știm că este greu să reziști chemării aventurii, dar asta nu înseamnă să pleci nepregătit. Trebuie să te gândești din timp care sunt lucrurile de care vei avea nevoie și să verifici că ai pus totul înainte de a porni la drum. Îți vei putea păstra uneltele organizate folosind o cutie cargo încăpătoare. Nu există riscul de a le pierde sau de a le strica în timpul pilotării, deoarece aceste cutii și coșuri pentru  personalizarea ATV-urilor CFMoto sunt rezistente la impact. Puteți considera că o astfel de cutie CFMoto este o alternativă preferabilă pentru un rucsac. De asemenea, telefonul va rămâne uscat dacă îl lăsați la păstrare în cutie atunci când vă luptați cu porțiuni cu noroi înalt. Toate obiectele importante și uneltele electrice pentru situații de urgență vor fi bine protejate într-o cutie cargo CFMoto de capacitate 91 litri (24 galoane). Pasionații de plimbări lungi pe trasee montane trebuie să aibă în vedere și faptul că în anumite zone nu există semnal, așa că vor trebui să se descurce pe cont propriu. Este indicat să aveți la voi un kit de prim ajutor, băuturi electrolitice (verificați dacă există surse de apă în zona pe care vreți să o parcurgeți sau unde veți campa și dacă sursa este potabilă), haine de schimb. Imaginați-vă cât vă vor durerea umerii și spatele dacă puneți această întreagă încărcătură într-un rucsac! De asemenea, puteți risca să vă răniți serios dacă rucsacul se agață într-o creangă. Amatorii de camping în natură care dețin un SSV ZForce vor găsi și ei utile cutiile cargo CFMoto, pentru că vor avea parte atât de viteză, cât și de un spațiu suficient.

Vezi si:  Rotiri gratuite fără depunere: cum să le folosiți înainte de a expira

Toate modelele de ATV și Side-by-Side CFMoto vin standard cu troliu. La multe modele concurente, acest accesoriu este adesea oferit opțional. Pentru un plus de siguranță la manipularea troliu, vă recomandăm să optați pentru un cablu.

Oglinzile retrovizoare sunt folosite în special dacă mergeți în camping cu grupul de prieteni. Poate fi periculos să vă dezlipiți privirea de la traseu pentru a verifica cine este în spate și la ce distanță, iar oglinzile pentru ATV / SxS sunt un accesoriu ce vă permite să fiți în control, beneficiind de extra vizibilitate, fiind utile inclusiv pentru cei care se antrenează pe un circuit de profil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *