3 ATV-uri midsize pe care te poți baza din gama CFMoto CForce

image001

image001Lineup-ul de ATV-uri CFMoto se remarcă prin versatilitate și dotările moderne, reușind să se impună în lumea vehiculelor off road și să rivalizeze chiar cu modele din categorii de preț mai mari. Pe segmentul de ATV-uri midsize, modelele CForce 520, CForce 600 și CForce 600 Touring se bucură de o largă apreciere. Popularitatea în creștere a acestor ATV-uri CFMoto se datorează echipării excelente cu dotări și componente de ultimă oră, precum și designului modern cu multiple opțiuni de culoare atractive. ATVRom Bucovina pune la dispoziția celor interesați întreaga gamă de vehicule 4×4 de teren CFMoto – ATV și Side-by-Side, alături de o paletă bogată de echipamente de protecție și accesorii ATV la prețuri competitive.

ATV-ul CForce 520 este un model 500 cc disponibil în varianta cu un loc și cu șasiu lung, ultimul putând acomoda riderul și un coechipier în condiții de confort optime la pilotare. CForce 520 poate fi considerat o opțiune ideală de ATV din categoria de mijloc, fiind distractiv pentru petrecerea timpului liber, dar și un partener extrem de practic în cazul în care vreți să-l folosiți pentru a rezolva diferite sarcini utilitare. Are în dotare un motor cu un cilindru, 495 cc, 4 timpi și este capabil să dezvolte până la 38 CP, suficientă putere pentru a vă oferi o plimbare antrenantă pe orice teren accidentat. Pachetul standard deține multiple dotări: cutie de viteze automată CVTech (trepte P / R / N / H / L), pornire electronică, moduri de tracțiune selectabile 2WD / 4WD cu diferențial frontal blocabil, plus frâne pe disc puternice și suspensii independente cu braț dublu în A, pe amortizoare cu ulei reglabile. Caracterul său utilitar este întregit prin dotarea cu troliu de capacitate 134 kg, port USB, plus rack-uri 31 kg pe față și 68 kg pe spate. CForce 520 permite o capacitate de remorcare de 78 kg.

image002

CF Moto CForce 600 EPS se remarcă prin mai multe optimizări menite să contribuie la creșterea potențialului pe orice teren off road. Motorizarea 580 cmc este capabilă să livreze 41 cai putere și oferă eficiență și vibrații diminuate la impact, furnizând confort îmbunătățit la pilotare, indiferent de condițiile pe traseu sau de vreme.

Pachetul standard este completat de amortizoarele hidraulice ajustabile în 5 poziții, cutia de viteze CVTech modernă, o șa ergonomica pentru pasager, servodirecție electronică EPS, instrumentar de bord nou cu afișaj color digital, multifuncțional, plus jante 12-inch din aluminiu și troliu 1360 kg pentru intervenție rapidă în situațiile critice pe traseu, rack-uri față și spate rezistente în orice condiții de vreme și faruri LED de înaltă vizibilitate.

Tracțiunea selectabilă 2WD / 4WD cu diferențial blocabil și manevrabilitatea crescută creează din acest ATV 580 cc un aliat neprețuit pentru agrement și muncă.

Versiunea Touring a lui CFMoto CForce 600 EPS preia de la varianta de bază motorizarea în 4 timpi, 580 cc. Motorul poate să livreze până la 41 CP și este cuplat la o cutie de viteze automată CVTech. Vibrațiile reduse contribuie la confort.

image003

CForce 600 Touring este o alegere inspirată pentru riderii care doresc să se aventureze pe cărări off road și aduce componente specifice touring.

Familia de ATV-uri CFMoto se remarcă prin cele trei modele midsize performante: CForce 500, CForce 600 EPS și CForce 600 Touring. Indiferent care este preferatul dumneavoastră, aveți toate motivele să vă bazați cu încredere pe modelele gamei CForce. Specialiștii ATVRom vă stau la dispoziție cu Varianta Touring a lui CF Moto CForce 600 EPS preia de la modelul de bază motorizarea în 4 timpi, 580 cc. Motorul este capabil să dezvolte 41 CP și vine cuplat la o cutie de viteze automată CVTech. Vibrațiile reduse contribuie la o experiență de riding mai confortabilă.

Specialiștii de la ATVRom vă pot oferi mai multe informații despre ATV-uri, SxS-uri și alte vehicule pentru sporturi extreme și vă pot oferi consiliere privind alegerea echipamentelor de protecție adecvate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *