4 modele motocross în 4 timpi de la Husqvarna Motorcycles pe care te poți baza

image001

image001Lineup-ul motocross Husqvarna în 4 timpi cuprinde modelele FC 250, FC 350, FC 450 și varianta în ediție specială, FC 450 Rockstar Edition. Avansurile tehnice, designul modern și dotările moderne fac din aceste motociclete parteneri pe termen lung pentru distracție pe traseele preferate și pretendenți redutabili la podium în competițiile de profil. Pe husqvarna-motorcycles.ro veți descoperi gama completă Husqvarna Motorcycles, alături de echipamente de protecție diversificate, disponibile la cele mai bune prețuri.

Modelul Husqvarna FC 250 este un motocross premium cu motorizare performantă în 4 timpi. Această motocicletă cross a fost proiectată pe baza ingineriei de ultimă generație pentru a se impune în fața concurenților pe traseele dificile, precum și în întreceri de profil. FC 250 deține un motor compact de greutate ușoară, cu 1 cilindru, 249.9 cc cuplat la o cutie de viteze în 6 trepte, pornire electrică și se caracterizează prin ergonomie și sisteme electronice de top în industrie, aspect care situează modelul de față ca lider al categoriei 250 cc în 4 timpi.

Vezi si:  Care sunt avantajele autoturismelor Mercedes-Benz rulate?

image002

Husqvarna FC 350 reprezintă un aliat pentru motocross extrem de competitiv. Această motocicleta este echipată la cele mai noi standarde pentru a oferi performanță la pilotare. Este un model dedicat atât pentru riderii amatori, cât și pentru veteranii sau profesioniștii care iau parte la diferite concursuri pe acest segment. Motorul cu un cilindru, 349.7 cc din dotare este cuplat la o cutie automată cu 5 viteze și pornire electrică. Șaua are o înălțime de 940 mm, rezervorul oferă capacitate 7 litri, iar garda la sol este de 370 mm.

image003

Husqvarna FC 450 se impune ca un partener pentru motocross foarte competitiv în clasa din care face parte și este un model dotat excelent pentru a vă oferi toată manevrabilitatea și agilitatea de care aveți nevoie atunci când vă aventurați pe drumuri dificile pentru o doză de adrenalină și distracție sănătoasă sau atunci când luați startul într-o întrecere. FC 450 este modelul motocross ideal pentru piloții amatori, dar și pentru profesioniștii cu sute de trasee la activ care doresc să-și demonstreze potențialul în diverse competiții. Motorul cu 1 cilindru, în 4 timpi, 449.9 cc din dotare poate să dezvolte un maximum de 63 cai putere și vine cuplat la o cutie de viteze în 6 trepte.

Vezi si:  Volkswagen și Ford renunță la conducerea autonomă a mașinii

image004

Varianta FC 450 Rockstar Edition a fost dezvoltată ca urmare a colaborării între compania Husqvarna Motorcycles și Rockstar Energy. Ea pune bazele motocicletei de curse Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, concurentă în Campionatul AMA Supercross. Vine echipată cu motor cu 1 cilindru, 449 cc cuplat la o cutie de viteze în 5 trepte și pornire electrică.

Pasionații de motocross care vor opta pentru un model în 4 timpi din gama Husqvarna FC vor avea, negreșit, parte de performanță la pilotare pe cele mai dure trasee. Specialiștii ATVRom vă stau la dispoziție cu orice informații legate de motocicletele Husqvarna și vă pot oferi, gratuit, consiliere privind alegerea echipamentelor de protecție off road potrivite: căști, ochelari, genunchiere, cizme off road, bluze și pantaloni, geci, armuri moto etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *