6 jocuri populare pe rețelele de socializare în ultimul an

minecraft-g687698845_640

minecraft-g687698845_640În ultima vreme, oamenii au început să petreacă mai mult timp pe internet, iar jocurile reprezintă una dintre principalele modalități de a petrece timpul liber. Cele mai populare jocuri din ultimul an pe rețelele de socializare sunt prietenoase cu începătorii, așa că nu ezita să experimentezi câteva dintre propunerile de mai jos.

Pokemon Go

Acest joc reprezintă un adevărat punct de referință pentru tehnologia realității augmentate (AR), întrucât combină străzile și diverse locuri pe Pământ cu o lume paralelă, care poate fi accesată numai prin intermediul aplicației Pokemon Go. Acest joc îi invită pe utilizatori să se miște, pentru a putea găsi noi caractere, arme și alte echipamente. Prin urmare, vei vedea tineri care merg pe jos prin oraș, pe bicicletă, skateboard sau pe trotinetă, în căutarea unor descoperiri. Recent, a fost introdusă și o funcție prin care poți călători numai virtual, fără să te deplasezi, așa că și persoanele mai comode se pot alătura acum acestei uriașe comunități.

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga este un joc puzzle de tip match-three, care a devenit cel mai popular joc de pe Facebook la mai puțin de un an de la lansare, în 2013, având o medie de nu mai puțin de 46 de milioane de utilizării lunare. Jocul este foarte simplu: utilizatori trebuie să rearanjeze bomboanele pentru a realiza conexiune cu minim 3 elemente de același fel. Jocul are acum peste 2.000 de niveluri, fiecare însoțit de o anumită limită de timp, așa că distracția nu se termină niciodată. Un lucru interesant de știut este că, 62% dintre utilizatorii jocului Candy Crush Saga sunt femei.

Vezi si:  Google va securiza mai multe site-urile pentru copiii de 13-18 ani

Blackjack

Jocul a devenit foarte celebru după apariția filmului „21”, în anul 2008, care a prezentat o poveste reală a unor studenți care au dat lovitura la masa de joc, folosind o metodă numită „numărarea cărților”, pe care au învățat-o de la un profesor. Ulterior, această practică nu mai poate fi folosită cu succes, întrucât numărul pachetelor de cărți la joc a crescut, iar schimbarea acestuia se face în momente aleatorii, însă jocul continuă să fie popular, mai ales pentru că oferă o rată bună de câștig pentru jucător. În ultimii ani, opțiunea „21+3” a devenit un titlu foarte popular, deoarece le permite jucătorilor să plaseze un pariu secundar, care constă în alcătuirea unei mâini de poker din cele mai bune 3 cărți, fie toate 3 de la jucător, fie două de la jucător și cartea cu fața în sus a dealerului.

fortnite-gdb69ef8de_640

Fortnite

Deși a fost lansat în 2017, Fortnite a devenit rapid unul dintre cele mai populare jocuri de pe glob. În 2021, jocul a atras peste 350 de milioane de jucători, iar campionatele organizate au atins cote impresionate: un concurs de Fortnite organizat în iulie 2019, în New York, a avut un fond de premiere de 30 de milioane de dolari. Există mai multe moduri de a juca: Battle Royale, acolo unde 100 de jucători se luptă până când rămâne în viață un singur utilizator, Save the World, un mod în care se poate juca singur, sau în echipă contra unor zombi și Party Royale, o formulă prietenoasă de joc, cu arme non-letale, cum ar fi cele de paintball, acolo unde este încurajată socializarea.

Vezi si:  Piața de streming, tot mai populară

Farmville 2

Dacă ai avut vreodată cont pe Facebook, cu siguranță cunoști acest joc. Farmville 2 este un simulator de gestionare agricolă a fost lansat încă din anul 2009 pe Facebook. Utilizatorii trebuie să are pământul, să planteze, să crească și apoi să recolteze diverse culturi, dar și pomi fructiferi. Desigur, nu lipsește nici aspectul creșterii animalelor, precum și alte ocupații interesante. Jocul poate fi jucat și în grup, împreună cu prietenii și a fost pentru multă vreme cel mai popular joc de pe Facebook.

Minecraft

Minecraft este, în esență, un joc de construcții, care are un design pixelat. Utilizatorii au libertate completă, în sensul că pot construi, distruge, lupta sau fura orice își doresc, singura limită fiind propria imaginație. Jucătorii au posibilitatea de a colabora, pentru a crea țări și chiar continente, dar și pentru a revendica noi teritorii. Atunci când joci în grup, este mai ușor să faci față atacurilor venite din partea monștrilor, care sunt ascunși prin diverse locuri întunecate. Un alt aspect interesant este că, dacă nu te conectezi câteva zile pe server, mai mult ca sigur vei avea surprize atunci când vei reveni, întrucât totul este extrem de dinamic.

Vezi si:  Dell anunta noi laptopuri pentru dezvoltatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *