Opera dezvaluie un browser Android si Windows dedicat criptomonezilor

Opera isi lanseaza propriul navigator web specializat in criptomonezi. Acest “crypto browser” este disponibil cu acces anticipat pentru Android, Windows si Mac. Si, o versiune iOS ar trebui sa apara in viitorul apropiat. Opera cauta astfel sa faca mai accesibil accesul la criptomonezi si la tehnologii de blockchain. In egala masura mai usor de inteles pentru toata lumea, mai ales pentru cei care inca nu sunt familiari cu criptomonezile.

Auzi din ce in ce mai des vorbindu-se despre criptomonezi. Este vorba despre monezi virtuale descentralizate, independente de retelele bancare si legate de un sistem de criptare. Exista mai multe: Bitcoin, cea mai cunoscuta criptomoneda, Bitcoin cash, Ethereum, Litecoin sau Dogecoin despre care se vorbeste din ce in ce mai des datorita lui Elon Musk.

O serie de alte monezi promitatoare sunt in egala masura disponibile. Aceste monezi pot fi cumparate si schimbate. Criptomonezile pot fi in egala masura folosite pentru a cumpara unele bunuri…si nu doar pe Dark Web, le poti folosi pentru a cumpara unele “goodies” de pe site-ul Tesla.

Vezi si:  Libra incearca o reintoarcere in forta cu mai multe monezi si mai putine ambitii

Opera lanseaza un browser bazat pe Blockchain

Opera intra de aceasta data in joc. Societatea tocmai a lansat un browser specializat in criptomonezi si Web3. Cu alte cuvinte, un “crypto browser”. Este deja accesibil cuacces anticipat pe Android, Mac si Windows.

Este un browser care ne permite sa accesam site-uri Internet clasice dar si aplicatiile deja existente. Acest browser dispune, prin default, de cateva marcaje spre siteuri cu informatii specializate.

Crypto Browserul oferit de Opera include si un portofoliu crypto pentru a cumpara, a vinde si pentru a schimba criptomonezi. Iti permite in egala masura sa faci unele achizitii si sa generezi NFT. Cu ajutorul acestui browser, Opera isi doreste sa faca mai accesibile si mai usor de inteles tehnologiile legate de criptomonezi, si, mai ales de blockchain.

Sursa: https://www.phonandroid.com/android-opera-lance-un-navigateur-capable-de-miner-automatiquement-des-cryptos.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *