A fost lansata WebDollar, prima moneda digitala romaneasca

Doi tineri programatori cunoscuti la nivel mondial au ajuns sa fie si fondatorii unicului proiect romanesc din sectorul blockchain care se bucura de succes si sustinere in randul expertilor in domeniu din intreaga lume.

WebDollar reprezinta o moneda digitala bazata in browser, creata de catre doi tineri romani cu un interes aparte pentru afaceri si tehnologie, Alexandru Panait si Ionut Budisteanu. Acestia au declarat faptul ca WebDollar reprezinta prima moneda digitala romaneasca, o criptomoneda ce a fost creata de ei de la zero. Cu alte cuvinte, are tot ce trebuie sa aiba o moneda digitala si anume – mineri, traderi, utilizatorii bucurandu-se de un avantaj enorm, acela ca pot folosi WebDollar pentru a face un transfer in doar 40 de secunde. Au deja in jur de 10.000 de persoane in comunitatea lor, persoane care mineaza si fac trading cu aceasta noua moneda digitala romaneasca.

Din ce in ce mai multe persoane dispun deja de un portofel digital, iar Alexandru si Ionut incearca sa simplifice si mai tare lucrurile. Pentru a folosi moneda WebDollar nu este necesara instalarea unui program, trebuie doar sa accesezi un site dupa care si se creeaza un portofel care se va salva in computerul tau, la care nimeni nu are acces in afara de tine.

Vezi si:  Bitcoin a urcat cu 10% datorită lui Elon Musk

WebDollar se foloseste de un concept matematic care descarca doar ultimele tranzactii efectuate, nu intreg sistemul.

Reteaua este sustinuta de o comunitate si de oricine este interesat de WebDollar. In momentul in care se porneste browser-ul nu faci decat sa ajuti comunitatea si moneda digitala. Nu trebuie sa iti faci griji, WebDollar ofera securitate.

Cert este faptul ca aceste criptomonede sunt din ce in ce mai folositoare si mai populare, in special in privinta transferului de asset-uri internationale. Sistemul bancar se afla in plin proces de schimbare, viitorul va fi cel al criptomonedelor fara indoiala.

One thought on “A fost lansata WebDollar, prima moneda digitala romaneasca

  1. WebDollar este criptomoneda viitorului. Exista si un magazin online care utilizeaza ca metodata de plata exclusiv criptomoneda WebDollar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *