Bitpanda colecteaza 10 milioane de euro in timpul unei vanzari private pentru criptomoneda sa BEST

Bitpanda, o companie bazata la Viena, a deschis pe data de 9 iulie  vanzarea publica a token-ului ecosistemului sau. BEST (Bitpanda Ecoystem Token) este criptomoneda platformei de investitii Bitpanda. BEST va juca un rol crucial in cresterea acestei companii si intarirea fidelitatii utilizatorilor. In plus, BEST va oferi o gama vasta de avantaje milioanelor de utilizatori Bitpanda.

Vanzarea publica efectuata de IEO a Bitpanda Ecosystem Token s-a deschis pe data de 9 iulie la ora 13 si dureaza pana pe data de 6 august la ora 13. In jur de 500 de milioane dintr-un total de 1 miliard de BEST sunt disponibile spre vanzare. BEST este disponibil pentru suma de 0, 09 euro in prima saptamana de IEO publica. Accesul este prioritar pentru urmatorul Launchpad de la Bitpanda. Procesul este simplificat cu toate activele financiare digitale posibile pe platforma. Tradingul  BEST incepe pe data de 7 august in cadrul lansarii Bitpanda Global Exchange.

BEST reprezinta esenta ecosistemului Bitpanda ceea ce inseamna ca platforma Bitpanda, Bitpanda Global Exchange precum si viitoarele produse Bipanda precum Bitpanda Launchpad vor face fara indoiala apel la integritatea BEST. Va juca un rol crucial in expansiunea globala a Bitpanda si va face posibila viziunea fondatorilor asupra democratizarii finantelor si investitiilor personale.

Vezi si:  Sinteza cripto 19 februarie 2019

Pe data de 7 august 2019 Bitpanda va lansa Bitpanda Global Exchange, un schimb de active financiare digitale pentru experti, profesionisti si institutii. Primul produs mondial al Bitpanda, care a fost dezvoltat 100% intern in cursul ultimilor doi ani ceea ce va permite trading-ul mai facil de crypto-monede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *