Cât de importante sunt serviciile de UX Design pentru vânzările tale?

catdeimportantesuntserviciiledeuxdesignpentruvanzariletale

catdeimportantesuntserviciiledeuxdesignpentruvanzariletaleServiciile UX Design transformă utilizatorii în clienți fideli Oamenii se bucură de experiențele oferite de tehnologiile moderne. Serviciile de design ce oferă o bună experiență utilizatorului creează o legătură între ceea ce oferă business-ul tău raportat la nevoile și așteptările consumatorilor. Designerii UX se focusează pe modul în care utilizatorul percepe produsul cu care intră în contact. De exemplu, dacă o platformă ridică probleme utilizatorilor, aceste dificultăți vor genera frustrări și cel mai probabil oamenii își vor pierde interesul, vor abandona sesiunea, iar traficul va avea de suferit.

UX Design și rolul pe care-l ocupă în procesul evolutiv al companiilor

Investiția în UX Design este o strategie cu avantaje pe termen lung, având ca obiectiv fidelizarea clienților. Un design optimizat se va reflecta în rezultatele privind traficul crescut și în atitudinea utilizatorilor. Cu cât oamenii înțeleg mai ușor aplicația sau website-ul afacerii tale, cu atât aceasta își va atinge mai repede scopul și va începe să evolueze. După ce produsul a fost lansat, designerii UX colectează feedback-uri, o nouă soluție de evaluare a utilizatorilor, moment în care, reîncepe procesul de cunoaștere a clienților.

Vezi si:  Airbus il propune pe Rene Obermann drept viitor presedinte in 2020

Inginerii DevOps contribuie la dezvoltarea și optimizarea proiectelor de software, la întreținerea serverelor, rețelelor și a altor tipuri de sisteme de infrastructură cu importanță vitală pentru funcționarea pe termen lung a unei companii. Cu ajutorul acestora, ai posibilitatea de a livra rapid soluții și de a îmbunătăți calitatea proceselor de software development.

UX Design, instrument de cunoaștere a psihicului consumatorului

Cum poate fi descrisă experiența utilizatorilor pe un website? Aceasta începe din momentul în care un utilizator a accesat site-ul afacerii tale și continuă până în momentul în care o părăsește. Cât de simplu a fost să acceseze toate categoriile? Cât de ușor a fost să găsească și să completeze un anumit formular? Cât de mult l-a ajutat interfața site-ului să navigheze printre paginile website-ului? Soluțiile la aceste întrebări se regăsesc în strategiile pe care le implică procesul numit UX Design.

Dacă un utilizator consideră atractivă coloristica site-ului sau mai ales, consideră că acesta este unul intuitiv și ușor de utilizat, atunci sunt șanse mari ca acesta să revină în viitor pentru comenzi ulterioare. Ia ca exemplu marile magazine online. Acolo găsești imediat ceea ce cauți, primești sugestii relevante, modalitățile de plată sunt diversificate, iar informațiile tale de plată, livrare sau produse favorite rămân salvate pentru următoarele comenzi.

Vezi si:  Gazprom, cele mai mari pierderi din ultimii 5 ani

UX Design presupune analiza comportamentului consumatorului, pentru identificarea corectă a problemelor și transformarea lor în oportunități. Înțelegerea nevoilor utilizatorilor, a obiectivelor acestora și aplicarea practicilor DevOps pentru a putea livra rapid soluții reprezintă un pas enorm către realizarea unui business de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *