CFMOTO CForce 1000 Overland ’21 – Vezi dincolo de limite

image001

image001Traficul din oraș este plin de vehicule, iar trotuarele sunt mereu aglomerate. Această agitație continuă poate să producă destul stres și este capabilă să îți transforme o zi relaxantă într-una foarte obositoare. Pentru a te refugia atât de această mare dezordine a populației, cât și de probleme și grijile de acasă sau de la serviciu, ieșitul în natură este cea mai bună alegere, deoarece poți asculta cântecul liniștitor al păsărilor sau vântul care adie ușor frunzele copacilor. Însa, dacă vrei să-ți duci mica ieșire la cote maxime și să profiți de o aventură de neuitat, ATV-ul pare să fie opțiunea ideală ție. Acesta este un vehicul off-road, capabil să te îndrume în cele mai frumoase locuri, pe care nici măcar nu ți-ai fi imaginat că o să le descoperi și în care nu ai fi avut acces cu un autoturism classic sau chiar pe jos.

ATV-ul perfect pentru tine

Dacă îți place să te aventurezi și să fii întotdeauna deasupra tuturor, CFMOTO CForce 1000 Overland este soluția ideală pentru tine. Acest model proaspăt produs în 2021, se numără printre vehiculele de vârf de pe piață și este locul întâi în cadrul companiei CFMOTO, care îți oferă liber la distracție și doboară orice barieră. El surprinde atât prin motorizarea puternică, cât și prin design-ul modern și caracteristicile tehnice de înaltă performanță. Cu un raport excelent între calitate și preț, acest vehicul poate fi achiziționat din rețeaua de magazine fizice sau online ale dealerilor autorizați ATVRom Cluj. Pachetul standard va conține toate echipamentele și accesoriile necesare pentru o experiență cât mai premium. În plus, poți opta pentru plata în rate, și poți extinde garanția inițială de 3 ani cu încă unul sau chiar doi ani.

Vezi si:  In urma iesirii din izolare vanzarile Tesla Model 3 au crescut cu pana la 450% in China

image002

Caracteristici

CFMOTO CForce 1000 Overland ’21 este dotat cu un motor V-Twin, superior modelelor anterioare, 963 cc, în 4 timpi, SOHC, cu 8 valve, 79CP și răcire cu lichid. Acesta dispune de o cutie de viteze automată CVTech P/R/N/L/H. În plus, poți conduce acest vehicul chiar și pe timp de noapte sau în cazul unor fenomene meteorologice extreme, precum ceața densă, datorită luminilor cu LED ce oferă o mai bună vizibilitate a rider-ului. Rezistența autoturismului, cât și siguranța ta vor fi în prim plan. Acest Overland Vehicle dispune de o bară frontală cu o înaltă rezistență, un scut de protecție HDPE cu o durabilitate îndelungată, rack-uri din compus de oțel, cât și apărători de vânt și apărători pentru mâini. Poți alterna între varianta cu omologare T3, care este înmatriculabilă la primărie, sau la cea Euro5, înmatriculabilă la poliție. De asemenea, ai posibilitatea să selectezi culoarea care este pe placul tău, având la dispoziție culorile gri sau camuflaj.

Avantaje

Vezi si:  România, campioana înmatriculărilor în Europa

Pe lângă scopul de bază, unul recreațional, acest ATV poate avea un rol utilitar important în diverse acțiuni alese după placul tău. De exemplu, acesta dispune de un cârlig de remorcare, un troliu 1578 kg și o capacitate mare de remorcare, de până la 396 kg, care te pot ajuta în tractarea unor greutăți de masă mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *