CFMOTO CForce 600L Touring EPS ’21 – Partenerul tău pe patru roți

image001

image001După ce am stat atât timp în casă, departe de socializare și de ieșitul în natură sau în oraș, am uitat să ne mai bucurăm de lucrurile simple și să trăim viața la maxim. Ne simțim din ce în ce mai stresați, mai străini cu cei din jur și mult mai distanți chiar și față de persoanele dragi nouă. Dacă și tu ai una din aceste probleme și vrei să îți recapeți skill-urile de socializare, pierdute din cauza lockdown-ului, pleacă într-o aventură cu ATV-ul, împreună cu prietenii sau familia.

ATV-ul potrivit pentru tine și familia ta

Dacă ești în căutarea unui partener off-road, care să te îndrume în locurile greu accesibile, trebuie să știi că dealerii oficiali ATVRom Buzau îți pun la dispoziție ATV-ul CFMOTO CForce 600L Touring EPS ’21, accesibil la preț, cu un design modern și o motorizare puternică. Trebuie totuși să satisfaci plăcerile tuturor din familie. Astfel că, în cazul în care în componența familiei tale se regăsește un minor, poți apela la ATV-uri pentru copii, precum Can-Am DS 250 ’21. În acest mod, ai posibilitatea să profiți de adrenalina unui rider veritabil, iar în același timp să iți poți supraveghea micul năzdrăvan.

image002

Despre CFMOTO CForce 600L Touring EPS ’21 și Can-Am DS 250 ‘21

Cei de la CFMOTO adaugă în alcătuirea vehiculului lor un motor cu 1 cilindru, 4 timpi si 4 valve, SOHC, o putere de 40 CP și o capacitate de 580cmc. CFMOTO CForce 600L Touring EPS ’21 dispune de o cutie de viteze automată de maximă performanță, suspensii independente, cu braț dublu de tip A. Față de modelele anterioare, această variantă din anul 2021 oferă un ventilator mai mare și mai puternic, un radiator cu 18% mai mare și viraje cu 15% mai strânse. De asemenea, geometria este optimizată, dusă la cote maxime, pentru a oferi un produs finit cât mai calitativ, pe placul cumpărătorului. Oferta de culori este și ea vastă, între Orange (portocaliu), Titanium Grey (gri), Royal Blue (albastru) și True Timber Camo (camuflaj). În plus, cei de la ATVRom Buzau vă dau liber să optați pentru plata în rate și extinderea garanției inițiale de 3 ani, până la 4 sau chiar 5 ani.

Cât despre producătorii canadieni ai ATV-ului pentru copii Can-Am DS 250 ’21, putem spune că au găsit varianta ideală pentru tine și familia ta. Acest mic ATV vine și el echipat cu un motor de 1 cilindru, în 4 timpi, și o capacitate de 249.9 cmc, ideal cât însoțitorul tău să țină pasul cu tine, dar în același timp să se afle în siguranță. Cu un design atrăgător pentru cei mici, colorat în roșu și negru, poți fi sigur că și partenerul tău de drumeție va rămâne cu o amintire de neuitat și se va bucura din plin de copilărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *