Cybertruck: design, data inceperii productiei…Tesla ne ofera in sfarsit vesti despre asteptatul pick-up

In cadrul unui interviu pe You, Tube Elon Musk ne ofera cateva informatii, mult asteptate de altfel, despre Cybertruck si un indiciu cu privire la data la care va incepe productia masinii.

 

Elon Musk a dezvaluit ca echipele Tesla s-au lasat putin “captivate” de schimbarile de design efectuate pentru Cybertruck – ceea ce a si intarziat, in mare parte, lansarea asteptatului pick-up, prevazut initial pentru anul 2021.

Insa schimbarile de design ar fi acum finale ceea ce ii permite vehiculului sa depaseasca inca o etapa in acest drum greu spre comercializare. Antreprenorul fixeaza inceputul productiei pick-up-ului pentru jumatatea anului 2023 – o data mai precisa decat mentiunea “anul viitor” care sugera inceputul productiei intr-un mod mai vag, pana la sfarsitul anului 2023. Schimbarea designului era un element cheie pentru a lansa vehiculul pe sosele.

Productia va incepe la jumatatea anului 2023

Prima critica adusa pick-up-ului Cybetruck era absenta echipamentelor obligatorii precum retrovizoarele fizice. Insa, si designul mai general si materialele folosite in unele zone ale lumii. Caroseria Cybetr-truck ii serveste de fapt drept exo-schelet. Insa, rapid, Euro NCAP si echivalentul sau australian au remarcat rigiditatea aparenta, mult prea ridicata a caroseriei care se presupunea ca nu poate absorbi socurile cum o face o caroserie de pe o masina clasica.

Vezi si:  CForce 1000 Overland, cel mai puternic ATV din gama CFMOTO, vine excelent echipat pentru off-road

Chiar daca pentru moment nu stim stadiul in care se afla modificarile si ce s-a modificat la Cybertruck, un lucru este sigur: constructorul a raspuns, printre altele, la unele temeri exprimate de organisme de securitate si de omologare internationale. Chiar daca productia a fost amanata pentru anul 2023, primii clienti Cybertruck ar putea spera sa isi primeasca mult asteptatul pick-up in vara anului urmator sau, cel mai tarziu in toamna.

Bineinteles, trebuie sa tratam aceste noi informatii oferite de Elon Musk cu prudenta deoarece cunoastem tendinta antreprenorului de a oferi promisiuni optimiste, uneori complet departe de realitate.

Sursa: https://www.presse-citron.net/cybertruck-design-date-tesla-donne-enfin-des-nouvelles-du-pick-up/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *