OSOM si Solana prezinta un smartphone special conceput pentru criptomonede

OSOM OV1 devine Soana Sage, un nou smartphone care va fi lansat la inceput de an 2023 si care va fi optimizat pentru criptomonede si web3. Solana a dezvoltat un software botezat Solana Mobile Stack precum si un magazin de aplicatii pentru aplicatiile descentralizate.

OSOM OV1 devine Solana Saga, un smartphone dedicat criptomonezilor si aplicatiilor descentralizate

Acest nou smartphone, care are aceleasi caracteristici ca OSOM OV1, va fi botezat Solana Saga. Pe langa schimbarea evidenta de nume, spiritul produsului este cel care se schimba odata cu implicarea Solana in acest proiect. In timp ce OV1 se focaliza pe confidentialitate, Solana Sage va fi un produs optimizat pentru crypto si web3.

Solana pleaca de la constatarea ca, actualmente, web3 este conceput pentru computer si este departe de a fi optimizat pentru o experienta pe telefonul mobil. Pentru a remedia aceasta problema, platforma de Blockchain lanseaza Solana Mobile Stack precum si smartphone-ul Solana Saga.

Vezi si:  Falimentul FTX : procesul lui Sam Bankman-Fried dezvaluie secrete ale gigantului cripto

Un model premium cu procesor Snapdragon 8+ gen 1

Cat despre smartphone, aecsta ofera o serie de caracteristici standard ale unui dispozitiv premium sub Android. Avem un procesor Snapdragon 8+ gen 1, un ecran OLED de 6,67 inch, 12 GB RAM si 512 GB stocare. Diferentierea consta in optimizarea software-ului pentru criptomonede si web3.

Saga pleaca de la urmatoarele principii: vrea sa creeze o experienta mobila aparte pentru indivizi, dezvoltatori si pentru participantii ecosistemului care deschid o noua era a mobilitatii. Lumea are mare nevoie de un material nou pentru a imbratisa viitorul care este Web3 si constructia unui ecosistem se va invarti in jurul viitorului fara sa fie influentat de ecosistemele mostenite din trecut si acest lucru este extrem de interesant pentru multi.

Ramane de vazut daca Solana Saga se va bucura de mai mare succes decat smartphone-ul special blockchain lansat in urma cu cativa ani de catre HTC.

Sursa: https://www.presse-citron.net/osom-et-solana-presentent-un-smartphone-concu-pour-les-cryptos/

Vezi si:  Investitorii pariază în continuare pe Bitcoin, după ce criptomoneda a atins un maxim istoric

Ultimele stiri din acest domeniu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *