De ce sa cumperi bitcoins in 2020? Top 5 motive

Vrei sa faci o investitie fiabila acum la sfarsitul anului 2020? Criptomoneda este inca cea mai buna investitie pe care ai putea sa o faci, asta in ciuda crizei provocate de pandemia de Coronavirus. Si dintre toate criptomonezile din lume, se pare ca Bicoin este cea mai sigura din lume.

Deci este foarte judicios sa investesti in ea in anul 2020. Bitcoin este un ecosistem foarte sigur si foarte bine dezvoltat. Notorietatea Bitcoin nu mai este un lucru care trebuie sa fie demonstrat. Este un tip de moneda virtuala emisa pe un protocol de blockchain care poarta acelasi nume.

In anul 2019, se puteau numara numai putin de 40 de milioane de portofele, un record mai mult decat impresionant. Un lucru care garanteaza deci si siguranta sa.

Un mare pas inspre viitor. Criptomonzile sunt cele care ofera independenta, libertate utilizatorilor sai, utilizatori care nu trebuie sa plateasca comisioane la banca. Cu bitcoin esti unicul propietar al banilor tai. Si le poti folosi atunci cand vrei, exact cum vrei. Fara sa trebuiasca sa te justifici.

Vezi si:  Criptomonede, din vânzarea de terenuri virtuale

Bitcoin te protejeaza in caz de criza economica. In timpul crizelor economice, foarte multe persoane si-au pierdut banii. Si toate tarile sunt fragilizate acum din cauza pandemiei de Covid-19. Dar daca alegi sa investesti in cripromonezi nimeni nu are cum sa se atinga de banii tai.

Nu exista inflatie. Daca alegi Bitcoin, banii tai nu isi pierde valoarea. Este o criptomoneda care nu este influentata de deciziile banicilor sau ale guvernelor. Banii raman deci intacti. B

itcoin te ajuta sa te imbogatesti. Din cauza coronaviruslui, Bitcoin este si mai accesibila in anul 2020. poti rentabiliza la maximum deci aceasta cripomoneda. Mai ales cand aceasta va inregistra o crestere. Iata deci cea mai mare oportunitate pentru a –ti rotunji in acest an sau anul viitor veniturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *