Echiparea mașinii: 6 accesorii ce nu trebuie să-ți lipsească

piqsels.com-id-jzbeh

piqsels.com-id-jzbehMașina ta este un partener de încredere, care te duce mereu în siguranță la destinație, așa că este normal să te preocupi atât de mult de ea, în ceea ce privește performanța și aspectul. Orice accesoriu pe care îl consideri util, va face orice călătorie mult mai confortabilă, iar experiența va fi și mai plăcută.

Există câteva accesorii geniale care vor transforma interiorul mașinii tale într-un spațiu mai sigur și mai ușor de utilizat, astfel încât chiar și drumurile lungi și obositoare vor deveni o adevărată plăcere. Dacă vrei să fii la curent cu ultimele recomandări în materie de accesorii auto, am pregătit un articol interesant.

  1. Suport pentru telefon

Nimic nu este mai periculos decât să conduci și să manevrezi telefonul. Indiferent dacă vrei să răspunzi la un apel, să trimiți un mesaj ori să cauți o destinație, faptul că nu mai acorzi atenție condusului și iei mâinile de pe volan reprezintă un risc major pentru tine și pasagerii tăi. Un suport pentru telefon te va ajuta să privești cu ușurință ecranul, dar să fii în continuare atent la drum, iar primirea unui apel sau verificarea GPS-ului poate fi mult mai facilă. Tot ce ai de făcut este să reglezi unghiul suportului, astfel încât să-l poți accesa rapid și ușor

  1. Coș de gunoi pentru mașini
Vezi si:  Supraacciza la carburanţi va fi eliminată

Scapă definitiv de mizeria și dezordinea din mașina ta, cu ajutorul acestui coș de gunoi care poate fi agățat cu ușurință în orice zonă în care nu te deranjează, dar unde să îți fie la îndemână. Este ideal pentru drumurile lungi sau pentru călătoriile alături de copii, când resturile se adună rapid pe podea, iar mirosul își face cunoscută prezența. Un coș de gunoi este mai mult decât o pungă obișnuită, deoarece vei avea certitudinea că nu curge și poate fi închis astfel încât să izoleze resturile și mirosul.

  1. Aspirator portabil

Acesta poate face minuni pentru curățenia și igiena mașinii tale. Alege un model ușor, compact și cu o utilizare facilă, care se conectează la priza de 12 volți din mașină. De asemenea, asigură-te că este un model care poate curăța atât resturile uscate cât și cele umede. Un model performant va avea mai multe capete, pe care le poți utiliza pentru mochetă, pentru banchetă sau pentru zonele greu accesibile.

  1. Organizator pentru portbagaj
Vezi si:  Un Citroën C4 electric in 2020?

Este un accesoriu util care te va ajuta să păstrezi în ordine toate obiectele necesare pe care le păstrezi în portbagaj. De asemenea, cumpărăturile nu vor mai fi în pericolul de a se răsturna, iar sticlele nu se vor sparge. Pentru o soluție completă montează și unul dintre modelele de tavite de portbagaj special create pentru a proteja mocheta de orice agresiune cu substanțe periculoase sau cu mizerie. Portbagajul tău va fi astfel mult mai ordonat, iar spațiul disponibil va părea mult mai mare.

  1. Compresor auto

Alege un model mic și portabil, care te poate ajuta în momentele în care anvelopele tale sunt dezumflate. Acest mic compresor nu va ocupa mult spațiu în portbagaj și se va dovedi că este unul dintre cele mai bune accesorii pe care le poți achiziționa. Este util, capabil să umfle orice, de la anvelopele mașinii la cele ale bicicletei, dar și jucăriile gonflabile ale copiilor. Este autonom, având o baterie care se poate încărca ușor la bricheta mașinii, astfel încât nu vei depinde de nicio sursă de curent electric.

  1. Suport pentru ochelarii de soare
Vezi si:  Audi și Porsche intră în Formula 1

Dacă mașina ta nu este echipată cu un suport pentru ochelarii de soare, este recomandat să adaugi chiar tu unul. Fiind foarte ușor de atașat la parasolar sau la oglinda retrovizoare, acest suport îți va păstra ochelarii de soare sau de vedere în siguranță, fără zgârieturi și la îndemână. Un design elegant, minimalist și cu manevrabilitate ușoară, îți va permite să accesezi ochelarii rapid, cu o singură mână, chiar și atunci când ești pe drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *