Care sunt avantajele autoturismelor Mercedes-Benz rulate?

mercedes-benz-certified-auto-rulate-auto-schunn-romania

mercedes-benz-certified-auto-rulate-auto-schunn-romaniaAutovehiculele rulate ce aparțin unor branduri cunoscute pentru calitate și fiabilitate sunt deseori o alegere potrivită pentru cei care doresc să cumpere un vehicul la preț accesibil.

Ofertele de autovehicule second hand cresc de la an la an. La Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz, beneficiezi de cele mai atractive oferte de vehicule si camioane second hand.

Reprezentanțele Auto Schunn din Arad, Timișoara, Deva, Sibiu sau Suceava îți oferă o gamă variată de auto rulate, din care poți alege exact conform preferințelor tale.

Fiecare  model din selecția de  autoturisme Mercedes second hand este verificat minuțios, este oferit la vânzare cu garanție și beneficiază de verificări tehnice de calitate, realizate de experți calificați Mercedes-Benz. Autovehiculele rulate din oferta Auto Schunn sunt alegerea perfectă atunci când vrei să ai parte de servicii de întreținere performante, realizate la cele mai exigente standarde internaționale.

Vezi si:  3000 de oameni pot avea cel mai rapid MINI din istorie

Ce avantaje ai alegând un autoturism rulat de la Auto Schunn?

  • Ai încredere deplină în starea tehnică reală a mașinii, prezentată de dealerul auto

Fiecare vehicul are rulajul verificat corect iar starea tehnică este certificate de experți auto.Starea tehnică a vehiculului este prezentată obiectiv, fără suprize neplăcute. Autovehiculele rulate sunt oferite spre vânzare doar dacă respectă condițiile de calitate necesare unei siguranțe perfecte la volan.

  • Beneficiezi de revizii gratuite

Autovehiculele rulate sunt programate la revizii tehnice gratuite pe termen de 6 luni de la achiziție sau la borna de rulaj de 10.000 km.

  • Primești suport profesional în caz de accidente neprevăzute

Orice problemă gravă apărută ulterior achiziției beneficiază de asistență rapidă, ajutor în cazul unor incidente neprevăzute.

  • Asistență la cumpărare

Dacă nu ești decis ce vehicul Mercedes să achiziționezi, specialiștii de la Auto Schunn îți oferă o evaluare profesionistă a automobilului sau camionului de la Mercedes Benz. Achiziția va decurge rapid, sigur și fără termene lungi de așteptare

  • Calitate certă a vehiculului
Vezi si:  Vrei masina rulata ? Iata cum te poti feri de escroci

Fiecare vehicul second hand este inspectat cu minuțiozitate și rigoare tehnică, de către specialiști autorizați Mercedes Benz. În acest mod, ești sigur că vei achiziționa un vehicul în parametri tehnici și estetici excelenți.

  • Certificare Mercedes

Autoturismele rulate beneficiază de o verificare profesională +200 de puncte

  • Istoric real de service

Oricare din modelele de autovehicule rulate Mercedes-Benz sunt atent verificate pentru a prezenta un istoric de service real și certificat. Mașinile care au beneficiat de-a lungul timpului de revizii și reparații periodice realizate în centrele specializate Mercedes sunt întreținute corespunzător și sunt garantate în ce privește starea tehnică și siguranța conducătorului auto.

  • Garanție europeană

Vehiculele rulate Mercedes, comercializate de Auto Schunn, sunt beneficiare ale unei garanții europene de 12 luni, care respectă strict normele în domeniu.

Service autorizat Mercedes-Benz:

Reviziile periodice ale vehiculelor rulate se pot realiza cu succes în centrele de service autorizate Mercedes-Benz din Arad, Timișoara, Deva, Sibiu si Suceava. Aici, mașina ta va beneficia de atenția unei echipe de specialiști cu certificare Mercedes.

Vezi si:  Bentley intră în divizia Audi

Cele mai noi instrumente de analiză și tehnici de revizie sunt utilizate pentru a oferi o mentenanță de înaltă calitate vehiculelor second-hand.

Și pentru gama de camioane Mercedes rulate de vanzare, întreținerea și reviziile periodice sunt esențiale pe parcursul utilizării vehiculelor. Serviciile oferite de centrele autorizate Mercedes-Benz asigură pe termen lung funcționalitatea mașinii și siguranța în trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *