Noi recorduri pentru Bitcoin (BTC) si Ethereum (ETH) cu o zi inainte de cotatia Coinbase

Principala criptomoneda de pe piata, Bictoin a inceput sa exploreze noi teritorii, in cautarea urmatorului varf istoric (ATH) in timp ce tocmai a reusit sa depaseasca 63 000 USD pentru prima data in istoria sa si ca aproape 200 de milioane de dolari pe pozitii scurte au fost lichidati intr-o singura ora.

Ethereum a atins in egala masura un varf istoric. In urma cu cateva ore, BTC se negocia cu aproximativ 62 600 USD si a inregistrat o crestere cu 3% intr-o singura zi si o crestere de 6,5% intr-o saptamana. A reusit chiar si sa atinga bara de 63 000 de dolari. Cursul sau se situeaza actualmente in jurul sumei de 62 700 USD.

Aceasta crestere a pretului Bitcoin se explica datorita a doua evenimente fundamentale, adica cotatia publica viitoare a Coinbase precum si lista din ce in ce mai mare a companiilor care fac presiuni asupra SEC pentru a autoriza lansarea unui ETF.

In privinta Ethereum, si aceasta moneda virtuala a avut parte de o crestere de 0,6% intr-o singura zi si de o crestere de 5% intr-o saptamana si actualmente se schimba la un pret de 2200 USD.

Vezi si:  Plata în bitcoin la un club de noapte din Miami

Bitcoin s-a consolidat in ultimele luni in timp ce altcoins au atins noi recorduri anuale. Este vorba despre o consolidare sanatoasa, dat fiind faptul ca a atins deja un randament intr-un an de aproximativ 100% si ca poate avea nevoie de o pauza.

In timp ce Bitcoin si Ethereum par sa aiba parte de o evolutie paralela in aceste luni, Etehreum a reusit sa rupa intr-o mare masura corelatia sa cu Bitcoin si isi traseaza propria cale dupa cum am putut observa in ultimii ani. Cele doua monezi virtuale par ambele determinate sa impinga moneda virtuala spre un varf de 2500 USD pe termen scurt si de 3000 la sfarsitul trimestrului doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *