Obiceiurile care iti distrug masina

Obiceiurile care iti distrug masinaEsti curios sa afli care sunt obiceiurile care iti distrug masina si pentru care va trebui sa investesti sume colosale? Orice masina se deterioreaza in timp dar daca obisnuiesti sa faci aceste lucruri atunci vei risca sa ajungi cu masina in service mult mai des decat  ti-ai imagina.

    Obiceiurile care iti deterioreaza masina

Trecerea cu viteza peste gropi

Toate aceste socuri afecteaza suspensia dar si directia. Se poate intampla ca volanul masinii tale sa vibreze in momentul in care mergi pe autostrada si asta deoarece ai trecut printr-o groapa cu o mare viteza. Poti evita toate aceste reparatii doar daca eviti gropile potrivit stirisportive.ro .

Ignorarea martorilor aprinsi in bord

Marea majoritate a oamenilor nu stiu ce inseamna toate acele simboluri care se aprind in bord dar asta nu inseamna ca trebuie sa le ignore. Cel mai bine este ca atunci cand se aprinde martorul bord sa mergi in service si sa vezi cu exactitate despre ce este vorba.

Vezi si:  Ferrari pregătește primul său vehicul electric

Mersul cu rezervorul aproape gol

Daca te numeri printre persoanele care merg cu masina pana cand se aprinde becul trebuie sa stii ca este o adevarata problema. Combustibilul din rezervor ajuta si la racirea pompei de combustibil si a motorului.  Trebuie sa pastrezi cel putin un sfert din rezervor daca vrei sa eviti orice fel de probleme.

Folosesti uleiul de motor nepotrivit

O alta greseala imensa pe care oamenii o fac este sa foloseasca uleiul de motor care sa nu fie potrivit pentru tipul lor de masina. Grosimea uleiului influenteaza modul in care uleiul isi face treaba de aceea trebuie sa folosesti uleiul recomandat de producator.

Conducerea cu anvelope de iarna pe tot parcursul anului

Anvelopele de iarna sunt realizate pentru conducerea la temperature reci. Daca le vei folosi pe toata durata anului se vor uza mult mai repede. In momentul in care le utilizezi pe timpul verii acestea vor incepe sa se roada si nu vor mai fi eficiente pe timp de iarna.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *