Peugeot 308 (2020) beneficiaza de o serie speciala Roadtrip

Pentru a insoti lansarea noii game 308, Peugeot vine cu o serie noua si inedita, speciala a berlinei compacte. Numele sau: Roadtrip.

In urma cu cateva zile, Peugeot oferea o mica actualizare modelului sau 308 de a doua generatie. In meniu in cazul acestei berline compacte: o noua culoare Blue Vertigo, jenti inedite de 17 sau 17 inchi si, mai ales un display digital de 10 inchi. Totul este insotit de o simplificare a gamei, de acum inainte articulata in jurul a doar trei finisaje : Active, Allure si GT.

Noua Roadtrip are un pret de lansare de 24.300 de euro pentru modelul benzina (PureTecj 100CP) si 25.800 pentru modelul diesel (BlueHDI 100). Versiunea break SW este afisata la un pet cu 950 de euro in plus.

Un look specific pentru 308 Roadtrip. In paralel cu toate noutatile enumerate mai sus, marca cu leu lanseaza o serie inedita, speciala a modelului 308 2020. Bazata pe nivelul de finisaje Allure Pack, aceasta editie a fost botezata Roadtrip si este disponibila deja pe piata in varianta berlina si SW. La bord dispune de cateva elemente specifice asemeni modelului Alcantara. Exista schimbari in ceea ce priveste volanul, panourile usilor si schimbatorul de viteza, toate sunt moderne si in tendinte. Pentru a compelta panoplia, marca a adaugat etichete pe scaune cu Roadtrip precum si un pedalier sport din aluminiu.

Vezi si:  Sportiva, urbana si electrica - noua masina Nissan

Elemente clasice in egala masura. In ceea ce priveste motorul, aceasta serie speciala este disponibila in varianta pe benzina cu 3 cilindri 1,2L PureTech de 110 CP sau in varianta diesel cu 4 cilindri 1,5 L BlueHDI de 130 CP.  De mentionat mai sunt prezenta unei navigatii GPS, a franarii automate de urgenta sau recunoasterea panourilor de semnalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *