Polaris Sportsman Touring XP 1000 EPS ’21 – Un partener off-road neînfricat

image001

image001ATV-urile au continuat să urce constant în industria autoturismelor și au dat dovadă că își merită ascensiunea prin diversele aptitudini de care dispune și îmbunătățirile pe care le aduce asupra vieții conducătorului său. Văzută de mulți ca pe o simplă jucărie pentru bărbați, ATV-ul este o variantă de vehicul care dă dovadă de putere și curaj în fața oricărui tip de teren, fie el oricât de accidentat. Vrei să intri în echipa pasionaților de senzații tari? Noi îți recomandăm un ATV Polaris special conceput pentru aventură: Polaris Sportsman Touring XP 1000 EPS ’21.

Ce oferă Polaris Sportsman Touring XP 1000 EPS ’21?

Modelul are ca scop principal să îți ofere o doză de adrenalină și să te ajute să ai parte de o experiență cât mai fascinantă, plină de aventură. Din acest motiv, acest ATV vine dotat cu un motor puternic, care să îți pună sângele în mișcare, de tip ProStar, cu 2 cilindri, 4 timpi, răcire cu lichid, EFI, o capacitate de 952cc și o putere de 90 CP, cuplat la o cutie de viteze automată modernă PVT (Polaris Variable Transmission ) P/R/N/L/H. De asemenea, vehiculul dispune de o gamă variată de sisteme, menite în a îl ajuta pe pilot să dispună de o cursă cât mai practică și ușoară. Printre acestea se regăsesc și sistemul de frânare controlat electronic EBS, control electronic al accelerației ETC, asistența la coborârea în pantă ADC, cât și sistemul de încărcare Lock & Ride. Pentru o manevrabilite mai bună, în configurația vehiculului se regăsește și o servodirecție electronică EPS. Trenul de rulare este selectabil – High Performance Close Ratio On-Demand True AWD/2WD.

Vezi si:  Grupul Volkswagen, pe minus din cauza pandemiei

image002

Caracteristici speciale

Modelul se remarcă prin diferite calități, printre care se numără și design-ul ultra-modern și foarte inedit, cât și tehnogiile avansate de care acesta dispune. Polaris Sportsman Touring XP 1000 EPS ’21 este nuanțat în culoarea White Pearl, dispune de jante din aluminiu, de 14 inch și oferă un aspect inovativ, demn de a întoarce privirile celorlalți participanți în aventura off-road.

Din punct de vedere al dotărilor performante, se poate menționa bordul digital multifuncțional, cu display LCD de 4’’ cu Rider Information Center, turometru, vitezometru, kilometraj, indicator temperatură lichid de răcire, indicator trip, indicator combustibil, ceas, indicator service, ore de funcționare, indicator AWD. În plus, priza de tip brichetă în consolă, scaunul de pasager confortabil și mânerele de susținere sunt și ele integrate în acest pachet premium.

Preț inedit

În raport cu multitudinea de avantaje pe care le oferă, acest model vine la un preț foarte avantajos și greu de refuzat, accesibil pentru buzunarul oricărui doritor și pasionat de condusul în tărâmul off-road. În plus, la achiziționarea acestui vehicul, vei primi o garanție de până la 2 ani. Modelul este disponibil și în rate.

Vezi si:  Voltswagen este numele Volkswagen oentru Statele Unite

Ești pregătit să intri în joc și să accepți provocarea ATVRom? Achiziționează-ți propriul ATV!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *