Poti cumpara masini in leasing, chiar daca sunt rulate? Afla raspunsul la cea mai intalnita intrebare

Chiar daca in aceasta perioada marile investitii nu sunt recomandate, este esential sa dispui de un vehicul care sa iti asigure mobilitate. Mijloacele de transport in comun nu mai reprezinta cele mai sigure metode de tranzitare, motiv pentru care masina personala trece pe primul plan. Daca nu dispui de un astfel de confort, iti recomandam sa faci achizitia in aceasta perioada.

Poti sa profiti de oportunitatile pe care le ofera dealerii auto experti din industrie: masini second hand leasing, cu putini kilometri rulati. Iti va fi mai usor sa cumperi o masina acum, chiar daca nu dispui de suficienti bani cash pentru a plati integral.

Cumpara fara sa ai niciun dubiu: siguranta, incredere si transparenta iti garanteaza dealerii auto

Cea mai mare retinere a celor care nu au mai achizitionat pana in acest moment masini la mana a doua este in privinta informatiilor pe care le primesc. Realitatea dezvaluie un procent semnificativ de soferi care au fost inselati pe piata libera, fie din punct de vedere al pretului, fie in privinta calitatii autovehiculului.

Vezi si:  CFMOTO 400 GT ABS ’21 – O experiență de riding inedită

Aceasta teama dispare, odata cu ofertele dealerilor auto experti, care pun la dispozitia clientilor cele mai sigure optiuni pentru achizitie. Toate masinile aduse din tara lor de origine, de regula Germania, sunt verificate pana in cel mai mic detaliu, atat la exterior, cat si sub capota. Ti se va prezenta starea masinii, exact asa cum se prezinta, impreuna cu istoricul service. Mai mult, ti se ofera garantie service.

Leasing pentru autorulate? Da, este posibil

Aceasta nu este o surpriza, pentru ca dealerii auto experti ofera acest avantaj de multa vreme soferilor. In aceasta perioada, insa, a crescut semnificativ numarul cumparatorilor care opteaza pentru aceasta metoda de plata, preferand flexibilitatea. Vestea exceptionala este ca dealerii au dezvoltat parteneriate cu cei mai mari finantatori din Romania, oferind clientilor o varietate de optiuni pentru a accesa oferte personalizate.

Pentru achizitia unor masini second hand leasing, avansul poate sa varieze de la 10% la 60% din contravaloarea autoturismului, in functie de finantator si de alegerea cumparatorului. Pentru rate mai scazute pe viitor, este recomandat un avans mai crescut, care sa iti usureze intreg procesul de achizitie, dar optiunea e a ta.

Vezi si:  Cum se umple România de rable: românii cumpără și de trei ori mai scump mașini rulate din Germania

Auto-lesing.ro gestioneaza pentru tine relatia cu finantatorii si iti asigura RCA si numere rosii

De la A la Z, dealerii experti de la Auto-leasing.ro gestioneaza pentru tine relatia cu finantatorii. In acest timp, se ocupa de asigurarea RCA si iti asigura numerele rosii, ba chiar iti efectueaza programarea la RAR. Orientarea spre solutii a acestor profesionisti a ajuns in vizorul cat mai multor persoane, care ii apreciaza pentru dedicarea si pasiune. Odata ce ai ajuns la Auto-leasing.ro, nu ai cum sa pleci fara masina visurilor tale, fie ca o cumperi cu bani cash, fie ca accesezi leasing auto, fie ca o alegi din portofoliul standard, fie ca o soliciti la comanda. Optiunile sunt nelimitate, din toate punctele de vedere, pentru fiecare client.

De la Auto-Leasing.ro poti cumpara auto rulate colaborand cu oricare dintre finantatori: BCR Leasing, BRD Leasing, OTP Leasing, Tiriac Leasing, Idea Leasing, Impuls Leasing, UniCredit Leasing sau Raiffeissen Leasing. In functie de nevoile si asteptarile tale, alegi cum vrei sa accesezi cele mai performante masini in leasing, aflate intr-o stare tehnica exceptionala. Mai mult, vestile bune vin la pachet cu garantia service.

Vezi si:  Salonul Auto București vine cu zeci de automobile de lux

Date de contact

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *