Samsung Galaxy S20 – telefonul mult asteptat al anului

Samsung Galaxy S20 - telefonul mult asteptat al anului

Samsung Galaxy S20 - telefonul mult asteptat al anuluiNoile telefoane Samsung Galaxy S20 si Galaxy S20 Ultra sunt deja disponibile spre precomanda in magazinele de specialitate din Romania. Preturile pentru aceste telefoane sunt cuprinse intre 4.300 si 6.500 de lei.

   Te-am facut curios? Hai sa vedem ce face acest telefon atat de special

Cu ce vine nou telefonul Samsung S20? Ei bine, un ecran extraordinar cu un display de o calitate ireprosabila. Marimea display-ului este de 6.9 inci iar asta face ca totul sa se vada si sa se miste extraordinar. Pe langa asta ecranul are o rata de refresh de 120Hz.

Bateria telefonului este de 5.000mAh si este printre cele mai mare din smartphone. Acest Samsung va trebui incarcat zilnic sau cel putin o data la o zi si jumatate.

Samsung Galaxy S20 si S20 Plus vin in culorile albastru si exclusiv pentru S20 roz. In schimb Samsunsg S20 Ultra nu s-a fabricat in culoarea roz.

Vezi si:  Românii sunt atrași de rețelele de socializare

Samsung a mai inclus si un fast charger de 25W cu Galaxy S20 Ultra. Cu toate astea telefonul suporta si incarcatorul de 45W dar acesta trebuie sa fie cumparat separat.

Samsung S20 are un zoom digital de 100x. Cu toate astea este mai bine sa stii ca fotografiile facute cu optiunea de zoom de 100x vor iesi blurate si fara detalii. Deci daca aceasta optiune este cea care te atrage atunci trebuie sa te mai gandesti inainte de a-l cumpara.

Samsung S20 este un telefon extraordinar. Daca esti pasionat de tehnologie atunci trebuie sa iti cumperi acest smartphone care se face remarcat instant prin dotarile pe care le are. In plus ecranul mai mare si bateria mai puternica sunt doua motive pentru care ar trebui sa iti cumperi acest smartphone. Pe langa asta gandeste-te la tehnologia actuala de care te vei bucura odata cu Samsung S20. Rezolutia camerei este pe Samsung Galaxy S20 Ultra de 120 MP iar pe Samsung Galaxy S20 Plus de 12 MP. Vezi mai multe detalii pe pagina urmatoare cu privire la cat de fantastic este acest smartphone.

Vezi si:  Evoluția tehnologiei poate influența succesul profesioniștilor din domeniul beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *