Social Marketing – tendinte de urmat in 2020

Realizat in al treilea trimestru al anului 2019, raportul Hotsuite Social Trends 2020 este bazat pe un interviu la care au participat 310 de specialisti in marketing si experti in domeniu.

Printre noutatile acestui raport de mentionat este ca marcile incep sa se comporte ca niste persoane pe retelele sociale si interactioneaza mai mult cu clientii.

Tik Tok bulverseaza totul. Cu peste 800 de milioane de utilizatori activi in lume si o varsta medie de 16-24 de ani, Tik Tok isi continua ascensiunea incredibila. Fie ca va dura sau nu, popularitatea de care se bucura Tik Tok vine cu informatii pretioase cu privire la viitorul social din punct de vedere al culturii, continutului si colaborarii. Specialistii in marketing social ar trebui sa tina in continuare sub supraveghere Tik Tok, folosind aceste strategii pentru a adapta strategiile pe retele stabilite pentru viitoarea generatie.

Marketingul social si marketingul de performante se infrunta. Specialistii in social media sunt nevoiti sa faca fata unei presiuni constante pentru a-si imbunatati competentele. Campionii de notorietate in acest domeniu trebuie sa stie, in egala masura, cum sa stapaneasca marketingul de performanta. Provocarea consta in gasirea unui echilibru, in construirea de competente globale care sa poata sa duca la conversii pe termen scurt si la strategii pe termen lung pentru capitalul marcii, satisfactia clientilor si diferentierea pe piata.

Vezi si:  Tatuaje color - de la istoria primitiva pana la prezentul modern si luxuriant

Angajatii ocupa un loc central in intr-o lume divizata. In timp ce lumea noastra este din ce in ce mai divizata, angajatii se indreapta spre organizatiile lor pentru a lua pozitie. Pe scara mondiala, angajatii se bucura de o mai mare incredere decat ONG-urile, intreprinderile, guvernul si media. Organizatiile inovatoare vor profita fara indoiala de acest nou rol, creand culturi interne puternice si amplificand obiectivul lor prin apararea intereselor clientilor si angajatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *