Clientii BCR au acum posibilitatea de a plati la POS si in curand la metrou cu ceasuri inteligente

BCR a anuntat recent lansarea unor parteneriate cu Fitbit Pay si Garmin Pay ceea ce le va permite clientilor care au ceasuri inteligente cu tehnologie NFC de la acesti doi producatori sa isi inroleze cardurile bancare pentru a plati contactless. Aceste solutii vin sa completeze George Pay si Apple Pay, sunt 100% gratuite si vor putea fi folosite in viitorul apropiat si la Metrorex.

Ceasurile inteligente precum Fitbit si Garmin devin cele mai noi instrumente de plata in ecosistemele de plati inteligente ale bancii. Aceste dispozitive pot fi folosite atat la noi in tara cat si in strainatate pentru plata cumparaturilor la orice terminal care accepta plata contactless. In plus, gratie solutiei de plata implementata de catre Metrorex si BCR, aceste smartwatchuri se vor putea folosi si pentru plata calatoriilor de la metroul din Bucuresti, in statiile semnalizate. Aceste lucruri au fost precizate de catre banca prin intermediul unui comunicat.

Platile cu ajutorul acestor dispozitive Fitbit si Garmin se pot realiza doar cu ceasuri compatibile cu serviciul Fitbit si Garmin Pay, acestea fiind afisate pe site-ul BCR sau pe site-urile celor doi producatori, fiind dispozitive dotate cu tehnologia NFC.

Dupa adaugarea unui card BCR sau George in wallet-ul acestor ceasuri inteligente, platile urmeaza sa se efectueze prin selectarea unui card corespunzator din portofelul virtual si prin apropierea dispozitivului de terminalul de plata. In cazul in care se aleg ambele solutii de plata, la fiecare 24 de ore sau de fiecare data cand pui ceasul pe mana va fi nevoie sa introduci si codul PIN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *