Targ imobiliar Bucuresti 2019

Ca in fiecare an, locuitorii capitalei se pot bucura de o serie de targuri imobiliare de proportii menite sa ii ajute sa se informeze dar si sa le ofere ocazia de a discuta cu reprezentanti ai celor mai importante proiecte rezidentiale. Primavara a inceput in mod oficial iar acest lucru, in domeniul imobiliarelor, inseamna un singur lucru – vanatoarea de case a inceput !

Iata un calendar complet al principalelor evenimente din aceasta primavara, primul targ fiind programat chiar de Martisor.

Salonul Imobiliar – 1-3 martie 2019

Salonul Imobiliar reprezinta un targ care, in ultimii ani, a devenit un veritabil eveniment al pietei imobiliare din capitala. Se pot vizita sute de standuri ale celor mai importante branduri din domeniu, oferite de dezvoltatori ce vin cu o multime de oferte speciale.

IMO6 – Targul Imobiliar al sectorului 6 – 10-12 mai

IMO6 reprezinta un targ dedicat persoanelor care sunt interesate de achizitionarea imobilelor situate in partea de vest a capitalei. Pentru trei zile, la Cora Lujerului, cei mai importanti dezvoltatori si cele mai bune oferte imobiliare vor fi concentrate in acelasi loc. Targul IMO reprezinta un concept unic ce ii ofera vizitatorului posibilitatea de a analiza o multime de oferte imobiliare din aria sa de interes. In plus, se cauta eficientizarea cheltuielilor de marketing si logistica ale dezvoltatorilor, s-a reusit sa se aduca in cadrul targului doar persoanele interesate de apartamente sau de case din zona in care un expozant are proiecte disponibile.

Vezi si:  Cum ne alegem parchetul și la ce să fim atenți atunci când îl montăm

Imobiliarium – 17-19.5

Imobiliarium  a debutat in anul 2017 drept o alternativa la evenimentele clasice din real estate. Acest targ are un obiectiv cat se poate de simplu – facilitarea procesului de cautare si de achizitie a unui imobil. Este dedicat sectorului rezidential si reuneste un numar mare de noi ansambluri, tinandu-se cont de experienta acestora dar si de istoric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *