Animal Crossing isi lanseaza propria linie de produse machiaj

Dezvoltate in parteneriat cu ColourPop, fardurile de pleoape si rujurile vor fi disponibile de aceasta data si in viata reala.

Nintendo si-a anuntat colaboarea cu marca de cosmetice ColourPop pentru a crea o linie de produse de machiaj inspirate din jocul video Animal Crossing: New Horizons. Disponibila spre vanzare incepand cu data de 28 ianuarie 2021, colectia este alcatuita din 12 produse inspirate din elementele jocului (precum florile) si personaje (Isabelle).

Nu este pentru prima data cand ColourPop se inspira din cultura pop. A comercializat deja o linie de produse de machiaj inspirate din printesele Disney, o alta linie Bebe Yoda (Mandalorian) sau din jocul video Candy land. Lansand o colectie in parteneriat cu Nintendo vrea sa ne arate ca acest joc se bucura inca de succes in ciuda faptului ca a fost lansat in urma cu mai bine de 10 luni. In sase saptamani s-au vandut numai putin de 13 milioane de exemplare.

Marketing si gaming nu rimeaza intotdeauna
Folosirea jocurilor video ca si canal marketing pentru marci a devenit o tendinta puternica in ultimii ani. Este ideala pentru a-i atrage pe tineri, principalii gameri. Insa, nu toate campaniile sunt neaparat o reusita. Ne referim in special la campania de publicitate pentru serialul The Boys care s-a inspirat din jocul UFC4 si care nu s-a bucurat deloc de succes.

Vezi si:  Fermierii britanici se robotizează, în lipsa culegătorilor umani

Concluzia, pentru ca o campanie publicitara realizata in parteneriat cu un joc video sa functioneze cu adevarat este nevoie de coerenta. Dam ca exemplu Adidas care a realizat o campanie bazata pe jocul FIFA Mobile. Prin deductie, fanii jocului Animal Crossing care sunt invitati sa isi schimbe look-ul ar trebui sa fie receptivi la aceasta noua colectie de machiaj care le va inveseli nu doar viata virtuala ci, in egala masura, viata reala.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *