3 criterii de care să ții cont când alegi casa de marcat

case-de-marcat

case-de-marcatCasa de marcat este unul dintre cele mai importante obiecte de care un magazin trebuie să dispună, pentru a-și putea desfășura activitatea în mod corect și sigur. O casă de marcat de calitate va facilita munca ta și a angajaților, va ajuta la o interacțiune mai eficientă cu clientul și va spori nivelul de securitate. Acestea sunt, de altfel, și principalele obiective pe care trebuie să le iei în calcul atunci când vrei să alegi o casă de marcat pentru magazinul tău. Tehnologiile moderne au permis dezvoltarea unor produse la standarde calitative foarte ridicate. Sistemele de tip software ajută la o gestiune mai eficientă, iar metodele de securizare te vor face să stai mai liniștit cu privire la încasările magazinului. Îți prezentăm, în detaliu, cele 3 criterii esențiale pe care trebuie să le iei în calcul la alegerea casei de marcat.

Casa de marcat te ajută să scapi de procesul inventarului

Din punct de vedere al contribuției unui astfel de aparat la crearea unui mediu de lucru ușor de gestionat, casa de marcat trebuie să dispună de un sistem de monitorizare bine pus la punct. Asta mai ales în cazul unor magazine cu o dimensiune mare a inventarului. Casa de marcat trebuie să aibă o capacitate de stocare ridicată, prin care să poată ține evidența produselor. Prin intermediul tehnologiilor la care apelează, ea te va putea avertiza atunci când vei avea nevoie să te aprovizionezi. Altfel spus, casa de marcat te poate ajuta să scapi de grija inventarului clasic. Foarte multe magazine, dintre cele care nu sunt dotate cu tehnologii care să permită o astfel de monitorizare, riscă să piardă o zi sau chiar două de activitate pentru a-și face inventarul.

Vezi si:  Comisia Europeană a anunțat planul pentru relansarea turismului

Simplifică interacțiunea cu clientul

Un alt mod în care casa de marcat poate ușura munca este reprezentat de utilizarea tehnologiilor de scanare a produselor. Acestea sunt specifice caselor de marcat moderne, așa cum sunt cele de pe www.tehnicafiscala.ro. Astfel de case de marcat permit vânzătorului să scaneze, pur și simplu, codul de bare al produselor, fără a mai fi nevoit să introducă manual diferite coduri. Valoarea bonului fiscal va fi generată automat, după scanarea tuturor produselor. Astfel, va avea de câștigat și clientul, care va avea de așteptat mai puțin timp înainte de a-și achita produsele.

Securitate la nivel înalt

O casă de marcat modernă va fi întotdeauna un garant al securității, atât din punct de vedere legal, cât și în ceea ce privește protejarea încasărilor. Deși ne aflăm într-o perioadă în care tranzacțiile cu cash nu mai sunt atât de populare, banii lichizi încă trebuie bine protejați. De asemenea, bonurile aferente tranzacțiilor bancare trebuie să fie și ele depozitate în condiții de siguranță. O casă de marcat de calitate va dispune de sertare metalice pentru bani, bine securizate prin cheie sau coduri numerice. Și softul va putea fi activat numai pe bază de parolă, astfel că datele adunate în urma tranzacțiilor vor fi și ele bine protejate. Totodată, o casă de marcat bună este conectată la internet și transmite cu rigurozitate datele necesare către autorități. Trebuie doar să alegi acea variantă care te va scuti de probleme și de erori de comunicare.

Vezi si:  Producția de iPhone, afectată grav de virusul din China

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *