ATV CFMOTO CForce 850 XC EPS – cele mai importante caracteristici

image001

image001Cei care își doresc un ATV 800cc adus la standardele prezentului se pot baza cu încredere pe CFMoto CForce 850 XC cu servodirecție, una dintre cele mai noi adiții în lineup-ul producătorului chinez. Acest vehicul 4×4 de teren este complet pregătit atât pentru o escapadă pe trasee off-road de dificultate mărită, cât și pentru a duce la îndeplinire sarcini utilitare în cadrul unor aplicații diversificate.

Modelul se poate conduce cu permis categoria B și este disponibil în versiunile T3 (înmatriculabil la primărie) și Euro5 (înmatriculabil la poliție). Puteți descoperi întreaga gamă de ATV-uri CFMoto pe ATVRom Piatra Neamt, la prețuri competitive. De asemenea, pentru personalizare puteți opta pentru o paletă vastă de accesorii care cuprinde de la fendere, genți și rack-uri până la diverse protecții.

image002

Motorizarea solidă în 2 cilindri, 4 timpi, pe răcire cu lichid, 8 valve, SOHC livrează până la 65 cai putere. Motorul este cuplat la o cutie de viteze automată CVTech modernă cu trepte L/N/H/R/P și moduri selectabile de tracțiune 2WD/4WD/4WD Lock. Suspensia față independentă cu braț dublu în A și frânele pe discuri hidraulice contribuie la manevrabilitate și la o frânare precisă pentru a oferi o experiență de pilotare la înălțimea așteptărilor celor mai mari fani ai off-road-ului.

Vezi si:  Peugeot 308 (2020) beneficiaza de o serie speciala Roadtrip

Pachetul standard este cuprinzător: servodirecție EPS, jante aluminiu 14-inch, apărători mâini, protecții brațe din aluminiu, cui remorcare 2-inch, spătar pasager, troliu 1360 kg, discuri de frână ventilate, faruri cu LED, priză USB, afișaj de bord LCD multifuncțional ușor de accesat în vederea datelor despre călătorie.

image003

CFMoto CForce 850 XC EPS vine cu un look modern pe măsura performanțelor off road dovedite și aduce patru scheme de culoare distincte: camuflaj, portocaliu, gri și albastru. Indiferent de sarcina la care îl veți supune pe teren accidentat, variabil, modelul de față din familia de ATV-uri CFMoto nu va da greș, întrucât a fost gândit în cele mai mici detalii și vine echipat din fabrică cu dotări care la alte modele din aceeași clasă din categorii de preț superioare se regăsesc ca și accesorii opționale.

Suma atributelor tehnice înalte și multiplele dotări standard, alături de aspectul atrăgător fac din CFMoto CForce 850 XC cu servodirecție un pretendent serios la distracție pe drumuri dificile, precum și un ajutor de încredere pentru o varietate de aplicații de muncă. Specialiștii ATVRom vă stau la dispoziție cu orice detalii suplimentare despre acest ATV de putere mare, despre accesoriile compatibile și echipamentele de protecție potrivite.

Vezi si:  Chinezii includ fabrici de motoare în alianța cu Renault

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *