Balenciaga isi dezvaluie cea mai recenta colectie prin intermediul unui clip video

Nicio defilare? Nicio problema! Marca franceza Balenciaga a creat un joc video pentru a-si prezenta colectia Toamna/Iarna 2021-2022.
Iata o abordare care cu siguranta va starni invidia concurentei si ii va face pe fanii jocurilor video sa se “cutremure”: o parada a modei virtuale. Daca majoritatea domeniilor s-au mutat in ultima perioada online, de ce nu ar fi acest lucru valabil si pentru defilarile de moda? Este o experienta incercata de marca franceza Balenciaga. Lansata pe data de 6 decembrie, aceasta experienta este botezata Afterworld: The Age of Tomorrow.

Conceptul este unul cat se poate de simplu: acela de a propune un spatiu virtual internautului pentru a descoperi noile produse, din noua colectie toamna/iarna 2021. Ceea ce este si mai interesant este ca marca nu s-a multumit cu faptul de a crea un simplu showroom ci a mers mai departe si si-a construit propriul univers. Deoarece este vorba despre colectia toamna/iarna 2021-2022, viitorul, conform Balenciaga este cel care ne este prezentat aici.

Vezi si:  Vacanțele de Rusalii, mai scumpe

Dupa defilarea diferitilor protagonisti, internautul este trimis in viitor. Sobrietatea locurilor constrasteaza in mod inevitabil cu stilul obisnuit al marcii. Progresia este efectuata urmarind un parcurs fluid si fluent. Astfel, vei naviga in interiorul mai multor sali, in interiorul mai multor universuri, cu cateva suprize pe ici pe colo, mai ales in ceea ce priveste panourile principale din “orase”. Ceea ce este notabil in aceasta Afterworld conceputa de marca Balenciaga sunt detaliile introduse in acest univers. Designul motocicletelor spre exemplu sau faptul de a lasa unele drone sa zboare pe strazile orasului.

Chiar daca ambianta este futurista, practica nu este tocmai futurista. Marcile au apelat in ultima perioada la jocurile video pentru a-si face publicitate. Mercedes si-a facut publicitate la masini in Mario Kart de mai multi ani deja. Altele ajung chiar sa isi creeze propriul loc joc pe Snapchat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *