Banca Transilvania a lansat optiunea BT Visual Help

Banca Transilvania, impreuna cu compania CallVU a anuntat debutul unui parteneriat prin intermediul caruia BT le ofera clientilor o experienta digitala prin self-banking pe telefonul mobil.

In urma acestui parteneriat Banca Transilvania a lansat optiunea Visual Help, o optiune prin intermediul careia clientii, persoane fizice, au posibilitatea de a gestiona non-stop si in mod gratuit, cu ajutorul telefonului, cardurile.

Ce pot face clientii BT prin intermediul optiunii BT Visual Help?

Prin intermediul acestei optiuni, clientii BT trebuie sa apeleze la numarul de telefon 0264 30 80 28, dupa care sa urmeze pasii indicati in mesajul inregistrat si mai apoi sa acceseze linkul trimis prin SMS. BT Visual Help urmeaza sa ofere in viitorul apropiat si alte facilitati atat pentru persoanele fizice cat si pentru antreprenori.

CallVu ofera o platforma omnichannel cu ajutorul careia clientii au posibilitatea de a apela echipa Call Center si sunt ghidati spre zona de digital self service in vederea realizarii unor actiuni specifice prin intermediul telefonului. Aceasta contribuie la ajutorul in a contacta persoanele din echipa Call Center dar si la completarea unor formulare si trimiterea unor documente ceea ce inseamna facilitarea comunicarii in timp real prin intermediul colaborarii digitale. Obiectivul CallVU Digital Engagement este acela de a transforma intr-o mod digital serviciile, pentru un grad cat mai ridicat de satisfactie a tuturor clientilor.

Vezi si:  Bursa de la Bucuresti (BVB) a deschis pe rosu

Prin BT Visual Help, clientii persoane fizice au posibilitatea de a bloca temporar sau definitiv cardul, pot solicita reemiterea unui card dupa o blocare definitiva a acestuia si pot modifica limitele de tranzactii cu cardul. Lansarea are loc dupa o perioada temporara de testare, in care facilitatea se bucura deja de succes: peste 10.000 de clienti ai bancii au apelat la BT Visual Help in decurs de doar doua luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *