Can-Am Outlander MAX XT-P 1000R ’21 – Aventură în tărâmul off-road

image001ATV-ul este unul dintre cele mai compacte și practice vehicule, ce poate fi manevrat cu ușurință de către orice iubitor de senzații tari și adrenalină. Fie că vrei să faci o plimbare ocazională cu propriul ATV pentru a te detașă de rutina de zi cu zi, că dorești să trăiești experiența off-road în fiecare zi sau intenționezi să folosești ATV-ul tău în scopuri utilitare, Can-Am Outlander MAX XT-P 1000R ’21 este ATV-ul ideal, fiind un vehicul practic, performant și adecvat pentru traseele greu accesibile.

Performanță și putere

La capitolul motorizare și caracteristici tehnice, modelul se remarcă printr-un motor Rotax 1000 de 976 cc, V-Twin, EFI, cu răcire pe lichid, care dezvoltă până la 91 de cai putere și care este cuplat la o cutie de viteze P-R-N-H-L + frână de motor standard. Tracțiunea este selectabilă 2WD/4WD cu diferențial autoblocant față Visco Lok QE. Suspensia față este de tip A, cu braț dublu, bară stabilizatoare, amortizoare Fox Podium 1,5 QS3 și o cursă de 233 mm, iar cea din spate este de tip TTI independentă, cu amortizoare Fox Podium 1,5 QS3 și o cursă de 251 mm. Frâna față dispune de 2 discuri de 214 mm, ventilate, cu etriere hidraulice cu 2 pistoane, iar cea spate de un singur disc de 214 mm, ventilat, cu etriere hidraulice cu 2 pistoane.

Vezi si:  Ajutor de la stat pentru sectorul auto din Spania

Avantaje

În comparație cu majoritatea ATV-urilor de pe piață, Can-Am Outlander MAX XT-P 1000R ’21 are în configurația sa o capacitate de 2 persoane, pentru a satisface nevoile tuturor, chiar și a celor ce vor să ia în aventură alături de ei o persoană dragă.

Dotări de ultimă generație

Modelul dispune de o multitudine de sisteme și tehnologii moderne, specifice companiei BRP și prin care Can-Am Outlander obține un loc de top în industria de vehicule Off-Road. Sistemul LinQ oferă posibilitatea atașării mai rapide a accesoriilor, pentru ca MAX XT-P 1000R să fie un partener de încredere chiar și în scopuri utilitare. Pentru ca vehiculul tău să fie în siguranță, acesta are încorporat un sistem antifurt D.E.S.S. În plus, pentru un control cât mai bun și mai practic, servodirecția Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS) vine în ajutorul tău.

Design inedit

Design-ul vehiculului este unul modern, ușor agresiv, nuanțat în negru și portocaliu, cu jante din aluminiu de 14 inch și o configurație masivă: o lungime de 2388 mm, lățime de 1219 mm, înălțime de 1350 mm și o greutate de 408 kg.

Vezi si:  Dacia a dezvăluit primul model electric

Vehiculul poate fi achiziționat și în rate, la un preț foarte avantajos. Vei primi de asemenea și o garanție de până la 4 ani. Can-Am Outlander MAX XT-P 1000R ’21 poate fi condus doar prin deținerea unui carnet de categoria B.

Dacă te simți pregătit să investești într-un astfel de autoturism și dorești să te bucuri de senzația off-road, achiziționează-ți și tu propriul tău ATV.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *