Dacia Spring: SUV-ul 100% electric este compatibil Apple CarPlay

Noua Dacia Spring va fi propusa cu o optiuni diverse, printre care integrarea unui anume Apple CarPlay.

In urma cu cateva zile, grupul Renault oficializa lansarea celui mai nou model Dacia Spring. Un model extrem de asteptat deoarece este vorba despre de primul vehicul 100% electric marca Dacia. Este vorba despre un SUV care ar putea crea surpriza in randul consumatorilor datorita unui pret de vanzare extrem de agresiv.

Apple CarPlay la bordul noii Dacia Spring

O Dacia Spring care va fi afisata, odata eco bonusul dedus, la un pret de doar 12 403 euro. La acest pret beneficiem totusi de cateva echipamente de serie si cei care isi doresc sa profite de mai multe functionalitati vor putea opta pentru versiunea Confort Plus care ofera in special un Pack Techno cu un ecran Media Nav 7, un Pack Orange si fininsaje metalizate. Aceasta versiune va fi propusa la un pret de 18 490 de euro, adica 13 489 euro odata eco-bonusul dedus.

Vezi si:  4 modele motocross în 4 timpi de la Husqvarna Motorcycles pe care te poți baza

Cu acest pachet Confort Plus, conducatorul unei masini Dacia Spring va putea profita de cateva optiuni suplimentare si in special de Media Nav 7” care este compatibil…Apple CarPlay. Evident, nu trebuie sa ne asteptam sa profitam de o experienta CarPlay fara fir cum este cazul celor mai noi masini BMW. Drept urmare, va fi imperativ sa ne conectam telefonul iPhone prin USB de bordul masinii pentru a profita de aceasta experienta. Oricum, Dacia Spring ramane momentan cea mai ieftina masina de pe piata compatibila CarPLay.

Sa ne amintim ca Dacia promite o autonomie de 305 km in oras. Conform primelor teste realizate “in conditii reale”, se pare ca autonomia oferita de Dacia Spring se apropie in realitate de 150 de kilometri. Suntem departe de modelele electrice, insa la mai putin de 15 000 de euro nu ne putem astepta la miracole la acest nivel. Incepand cu 20 martie Dacia Spring se poate precomanda si primele livrari vor avea loc in aceasta toamna.

Vezi si:  Record de vânzări pentru Rolls Royce

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *